UHAPŠEN BEOGRAĐANIN (24): Osumnjičen je za krijmčarenje ljudi
Policija, Foto: RINA

dolijao

UHAPŠEN BEOGRAĐANIN (24): Osumnjičen je za krijmčarenje ljudi

Policija u Smederevu uhapsila mladića zbog krijumčarenja ljudi

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, po nalogu osnovnog javnog tužioca, uhapsili su N. M. (24) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Nakon potere zbog sumnje da se u "škodi superb" prevoze ilegalni migranti, policija je 24. septembra na auto-putu Niš-Beograd, kod Mihajlovca, zaustavila ovo vozilo kojim je upravljao osumnjičeni, a koji se prethodno oglušio na svetlosne i zvučne signale policije.

Smederevska policija je u automobilu zatekla 12 državljana Sirije bez dokumenata i zakonskog osnova za boravak u Srbiji.

Kako se sumnja, N. M. je automobil iznajmio od jedne beogradske rent-a-kar agencije sa namerom da migrante preveze od Dimitrovgrada do Beograda, uz novčanu naknadu od 600 evra.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu priveden osnovnom javnom tužiocu, na čiji predlog mu je Osnovni sud u Smederevu odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Bonus video:

01:56

EVROPA SE SAMOUNIŠTAVA, MIGRANTI NEMAJU OSEĆAJ PROSTORA NI SVOJINE!Dr Nadoveza: Dragoš Kalajić upozoravao, niko ga nije slušao!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.