UBIO OCA SA ROĐAKOM, PA PRIJAVIO NJEGOV NESTANAK POSLE 14 DANA: Zločin rasvetljen tek nakon 9 godina i to OVAKO
Foto: Ana Paunković

NEVEROVATNO

UBIO OCA SA ROĐAKOM, PA PRIJAVIO NJEGOV NESTANAK POSLE 14 DANA: Zločin rasvetljen tek nakon 9 godina i to OVAKO

Kada je telo pronađeno mislilo se da je u pitanju anonimni utopljenik jer kod njega nisu pronađena lična dokumenta

Objavljeno:

Telo Slavoljuba L. (46) iz Osečine kod Valjeva pronađeno je 6. oktobra 2014. godine na obali Save, u selu Klenak, nedaleko od Rume, a pre tri dana je za njegovo ubistvo osumnjičen njegov sin Dragan L. (36).

Naime, kada je telo pronađeno mislilo se da je u pitanju anonimni utopljenik jer kod njega nisu pronađena lična dokumenta, ali se nakon odbukcije utvrdilo da je muškarac mučki ubijen. Tada je obavljen uviđaj i pronađeni su tragovi krvi nedaleko od mesta gde je njegovo telo nađeno. Nakon toga utopljenik je identifikovan, a otkriveno je da je njegov sin, sada osumnjičeni Dragan L. prijavio je njegov nestanak.

Slavoljubov nestanak prijavljen je u Policijskoj stanici Osečina 20. oktobra 2014. godine - priča sagovornik blizak istrazi.

- Nestanak Slavoljuba L. prijavio je njegov sin Dragan L. On je u to vreme imao 25 godina. Razgovaralo se sa članovima porodice i rodbinom, ali niko nije znao da nam kaže gde je domaćin otišao i šta se sa njim dogodilo. Članovi porodice Slavoljuba L. naveli su policiji da je Slovoljub izašao iz kuće nekoliko dana ranije i da im se od tada nije javljao. Inspektori su pokušali da ga pronađu, ali se njemu svaki trag izgubio, kao da je u zemlju propao - navodi izvor Novosti i dodaje:

- I ko zna koliko bi sudbina Slavoljuba L. ostala nepoznata, da pre izvesnog vremena nije uhapšen Milorad N. (28) iz Šapca. On se iza rešetaka našao zbog nekog krivičnog dela i određen mu je jednomesečni pritvor. Klupko zločina je krenulo da se odmotava.

Milorad N. je, kako navode Novisti, u rođačkim vezama sa porodicom Slavoljuba L.

- Policija ga je povezala sa nestankom Slavoljuba L., a odmah potom se došlo i do glavnog osumnjičenog, njegovog sina Dragana L. U ovom trenutku tek treba da se utvrdi Miloradova uloga, koji je u vreme zločina imao jedva 19 godina.

Draganu L. iz Osečine je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Sa krivičnom prijavom za teško ubistvo on je priveden u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, na čiji predlog mu je određen jednomesečni pritvor.

Milorad N., koji se takođe, dovodi u vezu sa ovim ubistvom, u pritvoru je u Kazneno-popravnom zatvoru u Nišu, zbog drugog krivičnog dela. Istraga tek treba da rasvetli šta se dogodilo kobne noći, pre devet godina, i koji je motiv brutalnog zločina.

REKONSTRUKCIJA

Inspektori su ubrzo nakon pronalaska tela, napravili rekonstrukciju krvavog događaja iz noći između 5. i 6. oktobra 2014. Kada je, kako se sumnja, ubijen Slavoljub L. Pretpostavlja se da je napadnut nožem i uboden više puta. Koban je bio udarac u pluća. Ipak, tu se ubica nije zaustavio, već mu je prerezao i vrat. Telo je dan kasnije pronađeno u plićaku.

Bonus video: DRAMA NA KOSOVU I UBISTVO 4 SRBINA, REAKCIJA NA PREDSEDNIKOV HRABAR GOVOR U UN! Milićević tvrdi: Samo je KFOR smeo da reaguje

02:58

DRAMA NA KOSOVU I UBISTVO 4 SRBINA, REAKCIJA NA PREDSEDNIKOV HRABAR GOVOR U UN! Milićević tvrdi: Samo je KFOR smeo da reaguje

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.