Samoubistvo u Paraćinu uoči Vaskrsa: Majka dvoje dece skočila sa sedmog sprata!
Foto: Nebojša Mandić

TRAGEDIJA UOČI VASKRSA

Samoubistvo u Paraćinu uoči Vaskrsa: Majka dvoje dece skočila sa sedmog sprata!

Marija Paunović (31) iz za sada nepoznatih razloga izvršila samoubistvo. Odabrala jedan od najviših solitera u centru grada, skočila sa protivpožarnih stepenica
Objavljeno: 22:39h

Velika tragedija dogodila se u Paraćinu u subotu uveče, uoči Vaskrsa, najvećeg hrišćanskog praznika. Marija Paunović, tridesetjednogodišnja majka dvoje dece, izvršila je samoubistvo skočivši sa sedmog sprata solitera u centru grada, jedne od najviših ovdašnjih zgrada. Nesrećna žena davala je znake života kada je došla Hitna pomoć, ali je ubrzo preminula u Prijemno-trijažnoj službi ovdašnje bolnice.

Prema priči stanara, koji su u potpunom šoku, niko nije video šta se desilo, ali su svi čuli jak tresak. Kažu da je žena radila u agenciji za čišćenje "Ema plus" koja je održavala njihovu zgradu i da su je zato povremeno viđali kako čisti, ali u soliteru nije živela.

NESREĆNA žena je, kako prenose Novosti, živela u prigradskom naselju Dankovo do pre nekoliko meseci, kada se razvela i vratila roditeljima u obližnje selo. Kod supruga je ostalo njeno dvoje maloletne dece, sin koji pohađa šesti i ćerka koja ide u drugi razred osnovne škole. Odvajanje od dece joj je veoma teško palo, a potvrđeno je da je Marija Paunović imala i psihičke probleme.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.