SASLUŠANI OSUMNJIČENI ZA ŠVERC 324 KILOGRAMA KOKAINA IZ JUŽNE AMERIKE: Dovode se u vezu sa grupom OVOG narko-bosa
Policija, Foto: Nemanja Nikolić

hapšenje

SASLUŠANI OSUMNJIČENI ZA ŠVERC 324 KILOGRAMA KOKAINA IZ JUŽNE AMERIKE: Dovode se u vezu sa grupom OVOG narko-bosa

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo da se svim osumnjičenima odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i ponavljanja krivičnog dela

Objavljeno:

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je naredbu o sprovođenju istragu protiv Živka B., Aleksandra M., N. P., S. Š., M. S. i S. S. zbog sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela u sticaju sa krivičnim delom neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Oni se sumnjiče za šverc 324 kilograma kokaina iz Južne Amerike, a prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, reč je o grupi bliskoj narko-bosu Zoranu Jakšiću.

Kako se saznaje, osumnjičieni su se branili ćutanjem na saslušanju.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo da se svim osumnjičenima odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i ponavljanja krivičnog dela.

Podsetimo, osumnjičenima se stavlja na teret da su tokom 2020. i 2021. godine na području Južne Amerike, Zapadne Evrope, Grčke i Srbije formirali organizovanu kriminalnu grupu sa ciljem kupovine i prebacivanjem velike količine opojne droge kokain putem prekookanskih brodova iz Južne Amerike na teritoriju Zapadne Evrope i Srbije radi stavljanja u promet i sticanja velike protivpravne imovinske koristi.

Bonus video:

01:33

Hapšenje-Akcija Armagedon

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.