OVO SU SRBI KOJI SU KOPALI TUNEL U SUDU U PODGORICI: Povezani sa OVIM LJUDIMA, završili posao, pa POBEGLI (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube / RTCG zvanični kanal

javljeno je

OVO SU SRBI KOJI SU KOPALI TUNEL U SUDU U PODGORICI: Povezani sa OVIM LJUDIMA, završili posao, pa POBEGLI (FOTO)

Kako mediji prenose, Milan Marković, Veljko Marković i Vladimir Ervić su iz Loznice

Objavljeno: 12:48h

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore, Filip Adžić kazao je da je rešen slučaj obijanja depoa Višeg suda u Podgorici, te da imaju dokaze da su u kopanju tunela učetvovali državljani Srbije Milan Marković (1970), Veljko Marković, (1991), Dejan Jovanović (1993), Vladimir Ervić (1991).

- Rešili smo slučaj, imamo identifikovana lica koja su iskopala tunel. Većina lica dolazi iz Srbije, imali su pomagače iz Crne Gore - rekao je Adžić na konferenciji za medije.

On je saopštio da su u kopanju tunela učetvovali državljani Srbije Milan Marković (1970), Veljko Marković, (1991), Dejan Jovanović (1993), Vladimir Ervić (1991).

Kako mediji prenose, Milan Marković, Veljko Marković i Vladimir Ervić su iz Loznice.

- Oni su neposredno nakon izvršenja krivičnog dela napustili Crnu Goru, što je sprečilo organe u Crnoj Gori da ih zadrže - kazao je Adžić, a zatim objavio fotografije osumnjičenih.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube / RTCG zvanični kanal

Osobe povezane sa nekim iz Višeg suda

Protiv četiri osobe su podnešene krivične prijave, protiv dve još uvek neidentifikovane osobe.

- Imamo još pet lica koja su učestvovala u ovoj krivičnoj radnji, ali da nisu svi učestvovali u iskopavanju tunela - naveo je Adžić, dodajući da su krivična dela kvalifikovana.

Kaže i da imaju saznanja da su ove osobe povezane sa nekim iz Višeg suda.

- Postoji povezanost ove kriminalne organizacije sa jednom osobom iz Višeg suda, kao i povezanost sa licima u UIKS-u a koje su povezane sa jendom kriminalnom organizacijom. Imamo trag koji nas vodi ka nalogodavcima ovog krivičnog dela - istakao je Adžić.

Govoriće i vršilac dužnosti direktora Uprave policije Nikola Terzić, načelnik Regionalnog centra bezbjednosti “Centar” Goran Jokić, kao i načelnik OB kriminalističke policije OB Podgorica Zoran Bašanović.

Ispred Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici govori rukovodilac tog tužilaštva tužilac Duško Milanović i tužilac Marko Mugoša.

Bonus video: POLICIJA NE KUCA NA VRATA ONIMA ŠTO OSTAVE CVEĆE NA INTERNETU Panaotović: Zašto braniti pedofile zato što su protivnici režima?

01:48

POLICIJA NE KUCA NA VRATA ONIMA ŠTO OSTAVE CVEĆE NA INTERNETU Panaotović: Zašto braniti pedofile zato što su protivnici režima?

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.