OTIMAO DECU IZ DOMA, TERAO IH DA PROSE, A JEDNOG DEČAKA OSTAVIO GOLOG U FONTANI NA NOVOM BEOGRADU: Ovo je presuda
Policija / Ilustracija, Foto: Dado Đilas

UŽAS!

OTIMAO DECU IZ DOMA, TERAO IH DA PROSE, A JEDNOG DEČAKA OSTAVIO GOLOG U FONTANI NA NOVOM BEOGRADU: Ovo je presuda

Drugi osnovni sud u Beogradu izrekao mu je jedinstvenu kaznu

Objavljeno: 14:26h

T. Ž. oglašen je krivim za dva krivična dela Oduzimanje maloletnog lica i i zbog krivičnog dela Neovlašćeno držanje opojnih droga.

Drugi osnovni sud u Beogradu izrekao mu je jedinstvenu kaznu od 2 godine i 8 meseci.

Okrivljenom T.Ž. je optužnicom Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu stavljeno na teret da je u dužem vremenskom periodu zajedno sa okr. S.J., po prethodnom dogovoru (a za koju se vodi odvojeni postupak), u više navrata iz koristoljublja protivpravno zadržavali maloletnu decu iako su ista bila poverena na čuvanje ustanovi RJ Dom “Moša Pijade“, jer je okrivljeni potpuno lišen roditeljskog prava, te su maloletnu decu koja su bežala iz navedenog doma, protivpravno zadržavali i vodili sa sobom u prošnju po različitim lokacijama u Beogradu, nakon čega su maloletna deca sav novac predavala okrivljenom T.Ž., a kojim ponašanjem su okrivljeni teže ugrozili zdravlje, vaspitanje i školovanje maloletnih lica, dok je prilikom poslednje prošnje okrivljeni sa maloletnom decom pronađen u blizini TC“Fontana“, a kada je prethodno prijavljen da se nag kupa u fontani.

Bonus video:

02:24

OTMICA AVIONA ZBOG KOJE SE TRESLA CELA SFRJ! Vukčević otkrio kako se odigralo: UPERIO MI JE PIŠTOLJ U GLAVU I REKAO POLAZI

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.