DEVOJKU SKLONILI OD AUTA, NJIH POREĐALI PO PODU: Pogledajte kako su POHAPŠENI mladića koji su pucali iz ZOLJE
Foto: MUP

akcija policije

DEVOJKU SKLONILI OD AUTA, NJIH POREĐALI PO PODU: Pogledajte kako su POHAPŠENI mladića koji su pucali iz ZOLJE

Kako se vidi na snimku sa lica mesta, mladići su se nalazili u automobilu, kad ih je okružila policija, držaći ih na nišanu

Objavljeno:

Đ. Č. (25) i maloletni mladić (16) uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje opšte opasnosti u saizvršilaštvu i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako se vidi na snimku sa lica mesta, mladići su se nalazili u automobilu, kad ih je okružila policija, držaći ih na nišanu.

Policajci su najpre jednog od mladića izvukli iz automobila i oborili ga potrbuške na zemlju. Držaći mu koleno na leđima, pripadnik intervetne jedinice stavio mu je lisice na ruke.

Na snimku se vidi i jedna ženska osoba, koju pripadnik interventne jedinice hvata za ruku i odvlači sa strane dok traje hapšenje.

00:19

Hapšenje za napad zoljom u Batajnici

Iste sudbine bio je i grugi, kog su policajci takođe lako savladali.

Kako se sumnja, Đ. Č. je 25. avgusta u ranim jutarnjim časovima u Batajnici ispalio projektil iz ručnog raketnog bacača tzv. "zolje" na jednu porodičnu kuću, dok je maloletnik čuvao stražu.

Tom prilikom niko od ukućana nije povređen, a pričinjena je materijalna šteta.

Osumnjičenom Đ. Č. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dok je 16-godišnjak uz krivičnu prijavu priveden javnom tužiocu za maloletnike Višeg javnog tužilaštva.

Bonus video: UKP-hapsenje-Labaratorija-Grocka

02:29

UKP-hapsenje-Labaratorija-Grocka

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.