UČENIK TETKICI POLOMIO REBRO?! Težak incident u OŠ "Drinka Pavlović" u Beogradu!
Foto: Nebojša Mandić

horor u centru

UČENIK TETKICI POLOMIO REBRO?! Težak incident u OŠ "Drinka Pavlović" u Beogradu!

Incident se dogodio u petak, ali su roditelji tek u ponedeljak uveče to saznali. I to sasvim slučajno, preko vajber grupe učenika, jer ih niko od nadležnih iz škole o tome nije obavestio.
Objavljeno: 09:33h

Učenik šestog razreda OŠ "Drinka Pavlović" gurnuo je spremačicu, kojoj je naprslo rebro i zadobila je hematom na dojci, tvrde roditelji đaka odeljenja koje pohađa ovaj dečak.

Zabrinuti za bezbednost svoje dece, oni su se obratili medijima jer, kako kažu, ovo nije prvi put da taj đak pravi probleme. Vršilac dužnosti direktora škole Jole Bulatović, međutim, demantuje navode roditelja i kaže da "nije tačno da je spremačica polomila rebro", prenosi Informer.

Incident se dogodio u petak, ali su roditelji tek u ponedeljak uveče to saznali. I to sasvim slučajno, preko vajber grupe učenika, jer ih niko od nadležnih iz škole o tome nije obavestio. Deca su im ispričala i da je razredni starešina, posle nemilog događaja održala "predavanje" o tome da ne smeju nikog fizički da diraju i maltretiraju.

- Znamo da se incident dogodio, ali detalje još ne znamo, osim onoga što su nam deca ispričala. Oni kažu da se dečak raspravljao sa spremačicom i gurnuo je, mada ima i onih koji kažu i da je udario - pričaju roditelji. - U našem odeljenju su već nestala tri skupocena mobilna telefona, a da niko od rukovodstva škole ništa nije preduzeo. Zahvaljujući ličnim vezama nekih roditelja, jedan telefon je nađen, a spostavilo se da ga je sadašnji vlasnik kupio ne znajući da je ukraden.

Mame i tate učenika ovog odeljenja strahuju da bi isti đak neko dete mogao fizički da povredi i ne znaju kako da ih zaštite. Kako navode, decu su upisali u ovu školu jer je na dobrom glasu, ima poseban program učenja nemačkog jezika, celodnevnu nastavu u prvom i drugom razredu i svake godine se traži mesto više. Ali, posle niza incidenata se pitaju šta se tek dešava u drugim školama, kada se u ovoj koja spada u "in" dozvoljava ovako bahato i bezobrazno ponašanje pojedinih učenika.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.