DETALJI UŽASA U KRAGUJEVCU: Dečak krenuo KUĆI, pa PAO u NESVEST! Ovi OPIJATI su mu nađeni u KRVI!
Hitna pomoć / ilustracija, Foto: Profimedia

Policija obavila razgovor sa svedocima

DETALJI UŽASA U KRAGUJEVCU: Dečak krenuo KUĆI, pa PAO u NESVEST! Ovi OPIJATI su mu nađeni u KRVI!

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti

Objavljeno: 12:07h

Klinički centar sinoć je oko 19 sati policiji prijavio da je oko 14 časova Hitna pomoć dovezla dete (10) i da su mu urađene analize koje su pokazale da je pozitivno na opijate, odnosno benzodijazepine i buprenorfin, saznaje "Blic".

Prema nezvaničnim saznanjima Blica, dete je juče bilo u školi, a kada je krenulo ka kući, nedaleko od škole mu je pozlilo. Tada je došao školski policajac i zaposleni iz škole, pa je pozvana Hitna pomoć i dete je prevezeno u bolnicu.

- Policija je obavila razgovor sa majkom, školskim policajcem, zaposlenima u školi i svedocima, ali niko nije rekao da je detetu bilo ko da bombone ili slično, već samo da mu nije bilo dobro nakon što je izašlo iz škole - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Policija još uvek nije obavila razgovor sa dečakom

Kako nezvanično saznaje Blic, policija još uvek ne može da obavi razgovor sa dečakom s obzirom na to da je još pod nadzorom lekara.

- Dete nije životno ugroženo - kaže izvor "Blica".

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti.

Policija / ilustracija
Policija / ilustracijafoto: Dado Đilas

Detetu ispred škole dali amfetamin?

Podsetimo, jutros oko 8 časova u odeljenskoj grupi jedne škole u Kragujevcu, stigla je poruka u kojoj se navodi da je dete koje ide u treći razred trenutno u bolnici pošto mu je pozlilo. Analizom je utvrđeno prisustvo amfetamina.

- Dobro jutro, jedno obaveštenje. Moje koleginice dete (treći razred) trenutno je u bolnici. Juče su mu ispred škole dali nešto (bombonu, žvaku) i odjednom se dete onesvestilo nasred ulice. Analizom krvi su utvrdili konzumiranje amfetamina. Dečak je sada dobro, na svu sreću. Ali ono što hoću da kažem stalno razgovarajte sa svojom decom o tome, što verujem i radite. U pitanju je druga škola što ne znači da ih nema i ispred naše škole - navodi se u poruci.

Bonus video:

01:08

DROGA SE ORGANIZOVANO ISPORUČUJE VOJNICIMA NA FRONTU! Zorić: Video sam da su OVO koristili naši neprijatelji da ne bi OSEĆALI BOL

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.