PREMINUO NEBOJŠA KOSTADINOVIĆ: Izbugio bitku u BOLNICI dva dana nakon NESREĆE!
Foto: Facebook

Nišlije se opraštaju od NebojšE

PREMINUO NEBOJŠA KOSTADINOVIĆ: Izbugio bitku u BOLNICI dva dana nakon NESREĆE!

Umeo je satima i danima da se posveti nekom problemu sve dok ga ne reši na zadovoljstvo klijenata.Voleo je svoj posao i uživao u njemu do poslednjeg dana svog života

Objavljeno: 09:40h

Nebojša Kostadinović (53) koji je preminuo u niškoj bolnici od posledica povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći 4. septembra, bio je ugledni privrednik. Imao je autoservis u niškom naselju Brzi Brod a njegovo osoblje i brojni klijenti su se na fb stranici Servisa "Corado" sa njim oprostili.

- Sa velikom žalošću vas obaveštavamo da je preminuo naš dragi Nebojša Kostadinović. Sahrana našeg dragog Nebojše će se održati 8.09. u 12 sati na groblju u Brzom Brodu.

Nebojša je bio osnivač i vlasnik servisa "Corado" koji je od male garaže i skromnog alata ali sa puno volje za učenjem i poslom, napravio moderan i profesionalni servis. Nebojša je bio vredan, radan i pošten čovek koji je uvek imao želju da pomaže i brine o drugima, čak nekad više nego o samom sebi.

Tokom svog radnog veka pokazao se i dokazao kao vrhunski majstor svog zanata. Umeo je satima i danima da se posveti nekom problemu sve dok ga ne reši na zadovoljstvo klijenata.Voleo je svoj posao i uživao u njemu do poslednjeg dana svog života. Ostaće upamćen po svom humoru, pozitivnoj energiji, humanosti i predanosti svom poslu. Priča servisa "Corado" ne staje ovde, nastavlja se dalje što je bila Nebojšina najveća želja. Da rukovodstvo servisa nastavi posao kao profesionalan, školovan i stručan kadar - navedeno je na FB stranici servisa.

Nebojša Kostadinović
foto: Facebook

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva niška policija uhapsila je tridesetosmogodišnjeg muškarca iz okoline Knjaževca koji je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao Nišlija B.M. (61), dok je njegov saputnik Nikola Kostadinović zadobio teške telesne povrede opasne po život koje su dovele do fatalnog ishoda.

Tridesetosmogodišnjak se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja jer je upravljajući kombijem, vlasništvo knjaževačkog pogrebnog preduzeća, krećući se iz pravca Svrljiga ka Nišu, prešao na levu stranu kolovoza i udario u "audi" niških tablica koji mu je dolazio u susret. B.M. je preminuo na licu mesta, Kostadinovića su iz slupanog vozila izvlačili vatrogasci dok je njihov saputnik N.J. (34) prošao sa lakšim povredama.

Osumnjičeni tridesetosmogodišnjak je sa krivičnom prijavom priveden Osnovnom javnom tužilaštvu na salušanje.

- Nakon saslušanja sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu je osumnjičenom odredio pritvor do 30 dana jer postoje osobite okolnosti da će boravkom na slobodi ometatipostupak uticajem na svedoke koji još nisu saslušani - saopštio je sudija Vladimir Rakonjac, portparol ove pravosudne institucije.

Uviđaj na mestu nesreće obavio je viši javni tužilac i saobraćajna policija ali informacija o uzroku udesa za sada nema. Ono što je bilo vidljivo na licu mesta je da je kombi izleteo iz krivine i završio na suprotnoj strani kolovoza kojom se kretalo putničko vozilo. S obzirom na to da je tog dana padala jaka kiša ne isključuje se mogućnost da je tragediji doprineo i klizav kolovoz.

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.