"ON JE MONSTRUM, OSAKATIO NAM JE DECU": Ispovest meštana posle NESREĆE u kojoj je DEČAK IZGUBIO NOGU zbog PIJANCA
Hitna pomoć, Foto: Damir Dervišagić

užas

"ON JE MONSTRUM, OSAKATIO NAM JE DECU": Ispovest meštana posle NESREĆE u kojoj je DEČAK IZGUBIO NOGU zbog PIJANCA

Ispovest dece čiji su drugovi iz Glogovice i Dubočana teško povređeni kada je ih pijani vozač pokosio

Objavljeno:

Dva spojena sela, Glogovica i Dubočane. Svi se poznaju. Među meštanima vlada čudna tišina i zabrinutost.

Svi su uplašeni i u šoku od dešavanja koja ih je, kako kažu, sve potresla. Nema ko na pomen poslednjeg nemilog događaja nije zaplakao. U centru sela reportere Telegrafa dočekao je trinaestogodišnji Marko.S. bled i iznemogao od stresa, jer od spoznaje da ćemo doći , svako malo proveravao gde se nalazimo.

Molim Vas recite mi da li su dobro? Da li Mladen može da priča? Pita li za mene? Ređala su se pitanja, jedno za drugim, a da na tugu u njegovim dečačkim očima nismo mogli da ostanemo imuni.

- Mnogo smo se družili. Najbolji smo drugovi. Pavle mi je i brat. Ali Mladen iako je mlađi godinu dana, naučio me je fudbal da igram i taj dan smo igrali. Došli su mi na rođendan , bio sam najsrećniji nisam ni sanjao da će ovako nešto da se dogodi, baš na moj rođendan , kroz plač i podrhtavanje brade jedva je izgovarao Marko.

Policija
Policijafoto: PrintScreen/ YouTube/ Videoplus news agency

Njegova majka Anđela C.(38) i tako bolesna duže vreme od epilepsije, nije mogla suze da zdržava. Jedna je izgovarala reči, gušila se u plaču igrču.

- Bilo je veselo, samo što su tortu pojeli želeli su da krenu. Obojici sam rekla da mi se jave čim stignu. Onako dečački , kroz šalu su salutirali i rekli "Ok Kapetane! I eto šta uradi monstrum. Osakati nam decu. On nije čovek . Čim je toliko jurio mrtav pijan m kad je udario decu pobegao je sa lica mesta . Za njega kazne nema . Šta drugo da kažem, osim da je to čovek bez savesti. Čim je tako mogao da nešto uradi i preti deci kako čujemo u selu, a i sam ima decu - drhtavim glasom kroz neprestan plač priča uznemirena Anđela.

Policija
Policijafoto: RINA

Podsećanja radi, Goran M.(38) iz Dubočana, u utorak uveče, u pripitom stanju sa gotovo dva promila alkohola u krvi , automobilom marke ,,golf 2,, direktno je udario u moped od 50 kubika, kojim je upravljalo Pavle U.(12) dok se njegov drug Mladen D.(12) nalazi na mestu suvozača. Dečaci su se vraćali sa proslave trinaestog rođendana svog najboljeg druga Marka S.(13) kada je na njih naleteo u pripitom stanju meštanin Goran M. (38) i od saline udarca , dečak Mladen D. je izgubio levu nogu, dok je njegov drug Pavle U. (12) zadobio teške telesne povrede ruke i šake.

Bonus video:

00:37

Saobraćajna nesreća u Raški

(Espreso/ Telegraf.rs/ Milica Ristić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.