OGLASIO SE MUP ZBOG HAPŠENJA BEOGRADSKIH NARKO-DILERA: Uhapšeni nakon PRIMOPREDAJE DROGE, evo šta im je sve nađeno
Foto: MUP

akcija policije

OGLASIO SE MUP ZBOG HAPŠENJA BEOGRADSKIH NARKO-DILERA: Uhapšeni nakon PRIMOPREDAJE DROGE, evo šta im je sve nađeno

Prilikom pretresa automobila osumnjičenog policija je pronašla i izvesnu sumu novca

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su N.P. (1995) i M.B. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni su uhapšeni danas u Beogradu, nakon primopredaje droge, a policija je prilikom pregleda automobila N.P., pronašla četiri paketa sa oko četiri kilograma kokaina, dok je u prepravljenim šupljinama vozila pronađeno više paketa sa oko 300 grama ove droge koja je, kako se sumnja, bila namenjena za dalju prodaju.

1 / 5 Foto: MUP

Takođe, prilikom pretresa automobila osumnjičenog policija je pronašla i izvesnu sumu novca.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Bonus video: DROGA SE ORGANIZOVANO ISPORUČUJE VOJNICIMA NA FRONTU! Zorić: Video sam da su OVO koristili naši neprijatelji da ne bi OSEĆALI BOL

01:08

DROGA SE ORGANIZOVANO ISPORUČUJE VOJNICIMA NA FRONTU! Zorić: Video sam da su OVO koristili naši neprijatelji da ne bi OSEĆALI BOL

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.