U ZVORNIKU UHAPŠENA DVOJICA SRBA: Policija im pronašla POLA KILOGRAMA KOKAINA
Policija, Foto: Profimedia

Policijska AKCIJA „Rača“

U ZVORNIKU UHAPŠENA DVOJICA SRBA: Policija im pronašla POLA KILOGRAMA KOKAINA

U toku je kriminalistička obrada lica lišenih slobode, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske

Objavljeno:

Policija je u okviru akciju „Rača“ na području Policijske uprave Zvornik uhapsila dva državljanina Srbije čiji su inicijali Ž.S. i B.Ј. kod kojih je pronađeno i oduzeto pola kilograma kokaina.

U toku je kriminalistička obrada lica lišenih slobode, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Lice Ž.S. biće u toku dana sprovedeno u Tužilaštvo BiH.

– Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Policijske uprave Zvornik sprovode operativnu akciju „Rača“ u okviru koje su na području Policijske uprave Zvornik lišili slobode dva lica – Ž.S. i B.Ј., državljani Srbije, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćen promet opojnih droga – navedeno je u saopštenju.

U saopštenju je istaknuto da je sinoć prilikom lišenja slobode kod lica pronađeno i oduzeto 524 grama praškaste materije koja svojim izgledom i karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain.

Bonus video:

00:26

Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo na Voždovcu

(Espreso / Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.