ZNA SE ŠTA JE UZROK STRAVIČNE EKSPLOZIJE U SMEDEREVU, A NIJE PLINSKA BOCA: Jedna osoba poginula, ima povređenih
Eksplozija, Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

užas

ZNA SE ŠTA JE UZROK STRAVIČNE EKSPLOZIJE U SMEDEREVU, A NIJE PLINSKA BOCA: Jedna osoba poginula, ima povređenih

Poginula osoba je najverovatnije i ona koja je aktivirala pomenuti eksploziv

Objavljeno:

U stanu u Smederevu sinoć je eksplodiralo nekoliko kilograma eksploziva, nezvanično se saznaje, a u eksploziji je poginula jedna i ranjeno je još dvoje ljudi.

Kako se saznaje, poginula osoba je najverovatnije i ona koja je aktivirala pomenuti eksploziv. Iako se prvobitni mislilo da je plinska boca uzrok eksplozije, na uviđaju su otkriveni zastrašujući detalji.

Podsetimo, na poslednjem spratu stambene zgrade u Ulici slobode u centru Smedereva sinoć oko 20.35 sata došlo je do snažne eksplozije koja se, prema svedočenjima Smederevčana, čula i 10 kilometara dalje.

- Počela su stakla da padaju. Okrenuo sam se i video da ljudi izlaze iz zgrade (u kojoj se dogodila eksplozija). Čuo sam vriske. Išao sam od stana do stana i pitao treba li pomoć - rekao je P.S. sinoć koji je i spasavao ranjene ljude.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako P. S. iz zgrade u kojoj je eksplodirala bomba izvodi komšije koji su očigledno u stanju šoka. Oko njih je metež, na ulicama mešavina srče, šuta, delova tela...

Stigao je do četvrtog sprata, do svog druga G.

- Pitao sam ga da li je dobro. Rekao je da jeste, pa sam ga spustio dole. Kad sam njega uhvatio video sam i ženu da nose. Pitao sam da li ima neko dete gore i još nekoga, pa sam se vratio da ih spasim - kaže P. S.

Posle stravične eksplozije u Smederevu nađeno je raskomadano telo jedne žrtve, a istražni organi još utvrđuju identitet poginule osobe.

U eksploziji su povređene dve osobe, brat i sestra. Istražitelje sada čeka zadatak da otkriju ko je poginula osoba na osnovu delova tela rasutih na ulici.

00:10

Eksplozija u smederevskoj železari

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.