ODREĐEN PRITVOR NAPADAČIMA IZ MLADENOVCA: U kobnoj tuči u kafani ubijen Dušan, njegov sin zadobio povrede
Dušan A., Foto: Društvene mreže

viši sud u beogradu

ODREĐEN PRITVOR NAPADAČIMA IZ MLADENOVCA: U kobnoj tuči u kafani ubijen Dušan, njegov sin zadobio povrede

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću

Objavljeno:

Sudija Višeg suda u Beogradu je doneo rešenje kojim je prema okrivljenima M.P., M.J., D.S., M.S., S.S. i B.P. odredio pritvor, a koji im po tom rešenju može trajati najduže 30 dana.

Pritvor je prema okrivljenima M.P., M.J., D.S., M.S., S.S. i B.P. određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni ometati postupak uticanjem na svedoke, usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da su okrivljeni osnovano sumnjivi da su izvršili krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Pri čemu je prema okrivljenom B.P. pritvor određen i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva.

Okrivljenima M.P., M.J., D.S., M.S., S.S. i B.P. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja.

Bonus video:

00:50

Mladenovac

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.