NIKOLINO TELO POSLATO NA ODBUKCIJU: Porodica 14 dana čekala da izvuku njegovo telo iz Vlasinskog jezera
Vlasinsko jezero, Foto: Printscreen/Youtube/Jovana Jovic

tragedija

NIKOLINO TELO POSLATO NA ODBUKCIJU: Porodica 14 dana čekala da izvuku njegovo telo iz Vlasinskog jezera

Obdukcija će biti izvršena od strane Zavoda za sudsku medicinu iz Niša

Objavljeno:

Telo Nikole Miljkovića (28), nakon 14 dana nađeno je juče na Vlasinskom jezeru, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju poslato je na obdukciju.

Na Vlasini Rid, na području „Zone Grad“ 15. avgusta prilikom vožnje skuterom na jezeru, došlo je do pada sa istog u vodi lica koja su se prevozila i to pokojnog N.M. iz Leskovca i D.D. (24) iz Lebana. Nakon pada u vodu od strane trećeg lica spašen je D.D. dok je N.M. potonu u jezeru.

Više javno tužilaštvo u Vranju izdalao je nalog za vršenje obdukcije pronađenog tela. Obdukcija će biti izvršena od strane Zavoda za sudsku medicinu iz Niša.

- Dana 28.08.2023. godine u prepodnevnim satima na Vlasisnkom jezeru, ronilački tim Žandarmerije MUP-a RS pronašao je telo stradalog N.M. iz Leskovca. Naime, dana 15.08.2023. na Vlasini Rid, na području „Zone Grad“ prilikom vožnje skuterom na jezeru došlo je do pada sa istog u vodi lica koja su se prevozila i to: pokojnog N.M. iz Leskovca i D.D. iz Lebana. Nakon pada u vodu od strane trećeg lica spašen je D.D. dok je N.M. potonu u jezeru.

Od 15.08. do 29.08.2023. ronilački tim Žandarmerije vršio je pretragu jezera radi pronalaska tela stradalog lica. Više javno tužilaštvo u Vranju izdalao je nalog za vršenje obdukcije pronađenog tela.

Obdukcija će biti izvršena od strane Zavoda za sudsku medicinu iz Niša dana 29.8.2023 godine", stoji u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

12:55

UZMEMIRUJUĆI REZULTATI OBDUKCIJA PREMINULIH KOVID PACIJENATA Dr Radosavljević otkrio jednu pojavu koja posebno ZABRINJAVA!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.