OD BARBARE NI TRAGA: Prečešljali reku, nisu našli telo devojčice!
Foto: Večernje novosti

misteriozni nestanak devojčice

OD BARBARE NI TRAGA: Prečešljali reku, nisu našli telo devojčice!

Dvodnevna potraga za telom Barbare Vitez (15) iz Sente obustavljena je nakon što je utvrđeno da se telo devojčice ne nalazi na banatskoj i bačkoj obali Tise, niti da u vodi ima ljudskih leševa
Objavljeno:

Dvodnevna potraga za telom Barbare Vitez (15) iz Sente obustavljena je nakon što je utvrđeno da se telo devojčice ne nalazi na banatskoj i bačkoj obali Tise, niti da u vodi ima ljudskih leševa.

Potragu su sprovodili mađarski spasioci sa obučenim psima i to na potezu od senćanskog mosta do brane Novog Bečeja, izjavio je predsednik spasilačkog tima "Tisa" iz Sente Nandor Baranji.

- Psi specijalne grupe za traženje nestalih lica „Spajder“ iz Miškolca mogu da osete gasove koji se iz vode oslobađaju prilikom raspadanja ljudskog tela. Obučeni su da razlikuju ljudski leš od životinjskog, a pretražili oko 60 kilometara, sve do novobečejske brane - rekao je Baranji.

Barbara Vitez nestala je 25. novembra prošle godine kada je, prema rečima policije, u povratku sa rođendanske žurke pala sa drumsko-železničkog mosta u reku.

Nekoliko dana nakon devojčicinog nestanka, porodica Vitez je u svom sandučetu našla anonimno pismo u kom se na mađarskom jeziku navodi da su devojčicu trojica momka silovala, nakon čega ju je jedan od njih ugušio i bacio u Tisu.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.