STRAVIČNA NESREĆA KOD PRNJAVORA: Stradalo ČETVORO iz Srbije, sumnja se da je poginula CELA PORODICA
Hitna pomoć, Foto: Nebojša Mandić

užas

STRAVIČNA NESREĆA KOD PRNJAVORA: Stradalo ČETVORO iz Srbije, sumnja se da je poginula CELA PORODICA

Uviđaj na licu mj+esta obavio je dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Vranješ Siniša

Objavljeno: 13:22h

Četiri lica poginula su u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Prnjavor-Derventa u mestu Štrbci, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

U udesu sinoć oko 20.30 časova učestvovalo je putničko vozilo pežo kojim je upravljao muškarac čiji identitet će biti naknadno utvrđen, a drugi učesnik je B.Đ. (26) iz Prnjavora koji je upravljao putničkim vozilom pasat.

Prilikom saobraćajne nesreće smrtno su nastradala četiri lica koja su se nalazila u putničkom vozilu pežo, navedeno je u saopštenju.

Uviđaj na licu mj+esta obavio je dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Vranješ Siniša, sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor.

Tužilac je naredio da se preduzmu potrebne istražne radnje i mere, kao i veštačenja, na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće.

Srpskainfo saznaje da su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć kod Prnjavora poginule četiri osobe iz Srbije, a od kojih su dve maloletne.

Izvor otkriva da bi uskoro trebala biti uređena identifikacija nastradalih.

– Prema prvim informacijama, sumnja se da se radi o porodici – rekao je izvor Srpskainfo.

Nesreća se dogodila sinoć oko 20.30 na magistralnom putu Prnjavor-Derventa u mestu Štrbci.

Do nesreće je došlo kada su se sudarili "pežo" kojim je upravljao za sada nepoznati muškarac i "pasat" koji je vozio Boban Đ. (26) iz Prnjavora.

– Prilikom saobraćajne nesreće smrtno su nastradale četiri osobe koja su se nalazile u vozilu "pežo". Uviđaj na licu mesta nesreće obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Vranješ, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor – rečeno je u OJT Banjaluka.

00:16

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U TOPONICI: U sudaru dva automobila ima POGINULIH

(Espreso/Kurir.rs/Srpskainfo/RTRS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.