Oglasilo se Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja povodom nastradalog pomoćnika ministra
Foto: Facebook/Miloš Kovačević

tuga

Oglasilo se Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja povodom nastradalog pomoćnika ministra

U saopštenju su naveli i da je Kovačević doprineo mnogo unapređenju položaja boraca, ratnih-vojnih invalida i porodica palih boraca

Objavljeno:

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja oglasio se povodom tragične smrti v.d. pomoćnika ministra u Sektoru za boračko- invalidsku zaštitu Miloša Kovačevića.

- Sa velikom tugom obaveštavamo da je v.d. pomoćnika ministra u Sektoru za boračko-invalidsku zaštitu Miloš Kovačević tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u ranim jutarnjim časovima kod Požarevca - kazali su.

U saopštenju su naveli i da je Kovačević doprineo mnogo unapređenju položaja boraca, ratnih-vojnih invalida i porodica palih boraca.

- Kolega Miloš Kovačević tokom svog rada u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dao je veliki doprinos unapređenju položaja boraca, ratnih-vojnih invalida i porodica palih boraca, gradeći čvrste i prijateljske veze sa udruženjima iz oblasti boračko-invalidske zaštite. Svojom posvećenošću, ličnim zalaganjem i vrednim radom, kolega Miloš je pomerao granice, učeći svakoga od nas da je svaki problem rešiv, a cilj ostvariv.

Miloš Kovačević
foto: Facebook/Miloš Kovačević

Još jednom su, u ime celog kolektiva izrazili najdublje žaljenje zbog prerano ugašenog života njihovog dragog kolege.

- Kolega Miloš Kovačević ostaće upamćen, ne samo kao veliki profesionalac u svom poslu i izvanredan kolega koga su svi voleli i poštovali, već i kao čovek koji je duboko i iskreno voleo svoju porodicu, ali i svoju državu i svoj narod. Pamtićemo ga kao oca i supruga, prijatelja i kolegu, ali i velikog patriotu. Kolektiv Ministarstva izjavljuje porodici Kovaćević najdublje i najiskrenije saučšće povodom tragične smrti kolege i prijatelja Miloša Kovačevića.

Bonus video:

01:18

Saobraćajna nezgoda na uglu Francuske i Ulice Strahinjića Bana

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.