DEBU IZREŠETALI PROFESIONALCI, POGOĐEN SA SVIH 12 METAKA IZ KOLA U POKRETU: Ležao zbog droge, a ONI su ga obožavali
Dejan Jakovljević Deba, Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/RUDAR 7

LIKVIDACIJE

DEBU IZREŠETALI PROFESIONALCI, POGOĐEN SA SVIH 12 METAKA IZ KOLA U POKRETU: Ležao zbog droge, a ONI su ga obožavali

Šapčani su bili zaprepašćeni ubistvom Dejana Jakovljevića

Objavljeno: 11:45h

Dejan Jakovljević zvani Deba (41) ubijen je pre osam godina u centru Šapca.

Jakovljević je u večernjim satima zaključavao svoj restoran "Čarobna kuhinjica" i u tom trenutku napadači su zapucali iz kola u pokretu. Pogođen je u glavu i telo. Ubice su pucale iz "škorpiona", vozeći se u crnom "reno meganu". Taj automobil je kasnije pronađen zapaljen u blizini sela Tabanović, na desetak kilometara od Šapca, pisao je tada Kurir.

S kakvom preciznošću je likvidiran Jakovljević, pokazuje izgled mesta zločina. Iako restoran ima velike izloge, kao i lokali sa obe strane, stakla nisu razbijena, niti je fasada oštećena. To dovoljno govori da je reč o profesionalnim ubicama, koje su se svih 12 ispaljenih hitaca pogodile žrtvu.

Jakovljević je bio iz kriminogenog miljea, ali se, kako Šapčani tvrde, smirio i obožavali su ga.

Odležao je šest godina u zatvoru jer je bio uhapšen sa četiri kilograma heroina.

"Po izlasku na slobodu povukao se, oženio i živeo mirno. Restoran s domaćom hranom otvorio je 2012. godine", pričao je jedan od poznanika ubijenog.

Šapčani su bili zaprepašćeni ubistvom Dejana Jakovljevića. Iako o njemu u policiji postoji debeo dosije u kojem mu se na teret stavljaju poslovi s narkoticima, sugrađani su o Debi imali lepo mišljenje.

"Kad su bile poplave u Šapcu, Deba je pomagao narodu iz ugroženih delova. Slao je hranu i sve što treba. Čuli smo da je bio u zatvoru zbog droge, ali se nikad nije ponašao bahato niti je bilo čime pokazivao da ima problema sa zakonom", pričale su komšije.

Jakovljević je desetak godina pre smrti bio osumnjičen za ubistvo u Nemačkoj, ali je zbog nedostatka dokaza pušten. Nemačka mu je čak isplatila odštetu.

Bonus video:

00:49

ORGANIZOVAN KRIMINAL IMA SAMO JEDAN CILJ! Stručnjaci za Kurir TV o povezanosti Zvicera i Gogića: Školski primer, pogodan za šverc!

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.