"RASPADAM SE PA SE PONOVO SASTAVLJAM..." Nevenu (20) je muž ubio pre šest meseci, oglasila se majka
Nevena Bekić, Foto: Društvene mreže

TUGA!

"RASPADAM SE PA SE PONOVO SASTAVLJAM..." Nevenu (20) je muž ubio pre šest meseci, oglasila se majka

Boriće se kako bi se jednog dana sa njom sastala

Objavljeno:

Ivana Bekić, majka Nevene Bekić (20) koja je ubijena 11. februara ove godine, oglasila se potresnom porukom povodom 6 meseci od smrti njene ćerke.

Nevenu je, da podsetimo, službenim pištoljem ubio njen suprug Đorđe P. (28), mladi policajac koji je kad je ubio suprugu odmah je prosudio i sebi.

- Majčino srce je uvek tamo gde je njeno dete. Moje je za jednu trećinu oslabilo onog dana kada je tvoje totalno stalo. Najtužnijih 6 meseci u mom životu - ovim rečima oglasila se na društvenim Nevenina majka i dodala:

- Prošla sam svašta za ovaj najteži period. Težinu koju nosim u grudima znam samo ja. Kada čujem da kažu da se ,,držim dobro" pomuti mi razum i dođe mi da poželim svima, samo jedan dan života,da se i oni ,,drže dobro", ali neću dozvoliti da zloba preovlada u meni. Trudiću se da se izborim sa svim komentarima ma kakvi oni bili. Ogromna snaga je potrebna u meni da se izborim sa svim emocijama koje se menjaju brzinom svetlosti u samo jednoj minuti. Raspadam se pa se ponovo sastavljam. I ne,niko ne može da razume ako i sam nije doživeo...

Kako je napisala uz Neveninu fotografiju, boriće se kako bi se jednog dana sa njom sastala.

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

- Boriću se tako ko zna koliko dugo, a nije ni bitno,neka traje i večno. Samo sada jača za sve borbe i putešestvije koje život nosi. Deo mene je ojačao u trenutku kada sam svoj život MORALA da nastavim dalje i ako se isti taj deo i ugasio. Nastaviće da se bori jer moja jedina želja jeste da se sa njom sastanem jednoga dana i da je grlim i iz zagrljaja ne pušam, a za to vredi živeti koliko god da je potrebno. Neno,voli te majka - napisala je neutešna žena.

Ivana je ranijem u svojoj ispovesti za Kurir, ispričala da bi volela da je neke stvari u vezi sa Nevenom i Đorđem i njihovim odnosom uradila drugačije.

- Želim samo da nijedna majka ne više ne plače za svojim detetom. Trenutno sve prolazim ponovo, po ko zna koji put, kroz sve i nisam baš najbolje, ali se trudim da budem dobro zbog dece, Neveninih sestara - rekla nam je Ivana i dodala:

- Sada sam sigurna da bih je više zvala, mešala se, tražila objašnjenja za čudna ponašanja, ne bih joj nikada dopustila da prolazi i podnosi sve samaa. Znam gde sam pogrešila, mislila sam da znam sve o njenom životu i nisam insistirala da mi se otvara za svako čudnije ponašanje. Možda sam mogla da joj pomognem, samo da sam znala kako.

Nevena i Đorđe, inače, bili su u braku nepunih godinu dana kada su se javili i prvi problemi, ali niko od porodice i prijatelja nije ni slutio na tragediju.

(Espreso/Kurir.rs / D.A.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.