PREVARANT SA PUMPE SE NE SMIRUJE, VRBUJE NOVE ŽRTVE: Traži pare za benzin, a pazite samo ŠTA ONDA URADI (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/ ABC News

BUDITE OPREZNI

PREVARANT SA PUMPE SE NE SMIRUJE, VRBUJE NOVE ŽRTVE: Traži pare za benzin, a pazite samo ŠTA ONDA URADI (FOTO)

Na Instagram stranici Serbia_live Beograd pojavila se objava u kojoj piše da je ovaj čovek ponovo prevario

Objavljeno: 14:58h

Čovek koji vozi luksuzne autautomobile, marke "BMW" ili "porše" ponovo na benzinskim pumpama na obodima Beograda traži od vozača novac za gorivo od 3.000 do 5.000 dinara pa je našao još jednu žrtvu.

Na Instagram stranici Serbia_live Beograd pojavila se objava u kojoj piše da je ovaj čovek ponovo prevario jednog vozača koji je naseo na njegovu priču.

- Ja bih da prijavim čoveka, ćelav pedesetak godina iz crnog "BMW" koji na pumpi na auto-putu u pravcu ka Surčinu vara ljude tražeći pare za benzin. Kaže da će sutra uplatiti na račun i vratiti. Nama je tražio, moj suprug se setio da je pročitao pre par dana obaveštenje o tome i nije mu dao, ali drugi čovek je naseo na priču i dao - navodi se u objavi i dodaje:

Pumpa
foto: Instagram/serbialive_beograd

- Posle smo ga sreli na pumpi sa druge strane auto-puta. Očigledno je da se voza s jedne na drugu stranu i vara.

Podsetimo, Kurir je više puta upozoravao na čoveka koji na benzinskim pumpama na obodima Beograda zaustavlja vozače i traži pozajmicu za gorivo, uzme uredno broj računa, ali pare nikada ne vrati.

Lakoverni građani mu poveruju najviše zbog skupih kola koja vozi, pa njegova prevara uspeva. Kako smo tada nezvanično saznali od izvora iz istrage, u januaru ove godine je policiji bio prijavljen slučaj kad je jedan građanin pozajmio novac čoveku na benzinskoj pumpi.

- Policija je tada identifikovala osobu, konsultovala je i nadležno tužilaštvo, gde je utvrđeno da nema elemenata krivičnog dela. Osobe kojima se desi ovako nešto mogu slučaj prijaviti policiji ili tužiti privatno - kazao je izvor.

Bonus video: OPREZ! Internet je prepun šema koje vrbuju ljude!​​​​​​​

06:51

OPREZ! Internet je prepun šema koje vrbuju ljude!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.