ŠABANOVOG PRIJATELJA UBILI U BUDVANSKOM TROUGLU SMRTI: Veruje se da je Boro likvidiran zbog OSVETE (VIDEO)
Boro Nedović, Foto: Printscreen/Youtube/Rudar 7

devedesete

ŠABANOVOG PRIJATELJA UBILI U BUDVANSKOM TROUGLU SMRTI: Veruje se da je Boro likvidiran zbog OSVETE (VIDEO)

Nedović je dugo živeo u Beogradu, čak se pojavio u kultnom filmu Mašana Lekića

Objavljeno: 14:02h

Prošlo je 29 godina otkako je u Budvi ubijen Beranac Boro Nedović (27).

Likvidiran je na parkingu ispred ulaza u hotel "Avala", odnosno u "budvanskom trouglu smrti".

Tog 4. avgusta 1994, na samo 50 metara od mesta gde je tri godine ranije ubijen Mićko Talijan, pred zoru, u razornoj eksploziji luksuznog "folksvagen korada" ubijen je Boro Nedović.

Nedović je dugo živeo u Beogradu, čak se pojavio u kultnom filmu Mašana Lekića "Welcome to Dizeldorf", gde je na pitanje šta rade sa onima koji ih iznerviraju, rekao:

"Bačimo ih u Savu!"

Nedović je važio je za žestokog momka, za koga se vezuje učešće u raznim obračunima u srpskoj prestonici.

Bio je prijatelj Dejana Marjanovića Šabana, "kralja Zvezdare". Ubrzo nakon Borove smrti, ubijen je i Šaban koji je javno govorio da ima saznanja o tome ko je likvidirao njegovog druga.

Raznesen eksplozivom razorne moći, Nedović je sa sobom u grob poneo i sumnje ko je daljinskim upravljačem aktivirao bombu ispod automobila. Iako nikada nije otkriven počinilac, sumnjalo se da je reč o osveti za smrt Stanka Petrušića (jednog od jakih ljudi iz obezbeđenja Dafiment banke), koga je Nedović godinu ranije ubio u kockarnici hotela "Jugoslavija".

Ubica Nedovića do danas nije otkriven.

Kobni budvanski trougao

Kobni budvanski trougao, odnosno prostor između hotela “Mogren” i “Avala” i parkinga na Trgu sunca, bio je koban za mnoge žestoke momke.

Prvu žrtvu odneo je 1. septembra 1991. godine, kada je ubijen Kotoranin Vlastimir Zečević, zvani Mićko Talijan. Posle njega i Nedovića, tu je 1997. stradao i Radoslav Rako Stanišić (48), zvani Raka Dilinger, kao i još desetine drugih žestokih momaka, zaključno sa Milićem Minjom Šakovićem prošle godine.

Bonus video: PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA​​​​​​​

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.