JEZIVI DETALJI BRUTALNE TUČE SRBA U BUDVI: Jednog nokautirali, pa PREGAZILI DŽIPOM
Tuča Srba u Budvi, Foto: Printscreen/Vijesti

strašno

JEZIVI DETALJI BRUTALNE TUČE SRBA U BUDVI: Jednog nokautirali, pa PREGAZILI DŽIPOM

Oni su nakon ovog incidenta kažnjeni prekršajno, potom su napustili Crnu Goru

Objavljeno:

U incidentu koji se dogodio krajem jula u Budvi koji je počeo tučom dve grupe turista iz Srbije sve je završeno prekršajnim prijavama, iako je jedan mladić nokautiran, a potom pregažen džipom.

Na snimku se vidi kako nastaje tuča između dve grupe mladića iz Srbije, a čak u jednom trenutku vidi se kako je jednog mladića dok je ležao na ulici pregazio automobil. Međutim, ustanovljene su samo lakše povrede, a istražni organi nisu pokretali krivične postupke. Umesto toga, akteri ovog incidenta kažnjeni su prekršajem.

Oni su nakon ovog incidenta kažnjeni prekršajno, potom su napustili Crnu Goru, a nisu podnosili ni krivične prijave.

Iz policije je rečeno za RTCG da je incident prijavljen 25. jula i da je izdat prekršajni nalog zbog saobraćajnog dela. Kazali su da se tužalac izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.

Prema rečima predstavnika budvanske policije sa kojima je razgovarao RTCG oni su uradili sve što je u njihovoj moći, prikupili sva obaveštenja, niko od aktera nije hteo da podnese prijavu, a mladić koji je prema snimku pregažen automobilom tvrdio je da nema nikakve povrede i one nisu ustanovljene.

Mladić kojeg je pregazio automobil, kako kažu iz policije, rekao je da nema povrede i nije želeo da podnese krivičnu prijavu, piše RTCG.

Bonus video: Masovna tuča na beogradskom bazenu

00:09

Masovna tuča na beogradskom bazenu

(Espreso/RTCG)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.