NALOŽENA OBDUKCIJA MUŠKARCA KOJI JE PRONAĐEN MRTAV U STANU NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Poznat je i razlog
Hitna pomoć, Foto: RINA

JEZIVO

NALOŽENA OBDUKCIJA MUŠKARCA KOJI JE PRONAĐEN MRTAV U STANU NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Poznat je i razlog

On se, kako se dalje navodi, 5 dana nije nikome javljao na telefon, te je muškarac koji mu je izdavao stan pozvao policiju

Objavljeno:

Telo D. G. (35) kojeg je policija pronašla jutros u stanu u Beogradu, tačnije, na podu kuhinje u stanu na Bežanijskoj kosi, biće poslato na obdukciju, obzirom da je, kako je rečeno za Telegraf, imao ogromnu posekotinu na glavi.

On se, kako se dalje navodi, 5 dana nije nikome javljao na telefon, te je muškarac koji mu je izdavao stan pozvao policiju.

"D. G. se nije javljao na telefon od četvrtka. Njegov prijatelj je potom zvao gazdu stana u kojem je ovaj živeo. Vlasnik je došao, pokušao da uđe unutra, ali je stan bio zaključan. Potom su zvali policiju. Zatekli su ga u lokvi krvi na podu u kuhinji. Imao je posekotinu na glavi. Sumnja se da je nesrećan slučaj, ali će se nakon obdukcije znati tačan uzrok. Naložena je i toksikologija, pa će se videti da li je u krvi imao alkohol i psihoaktivne supstance", rečeno nam je iz istrage.

Kako smo objavili, zatečen je u lokvi krvi, a prema prvim informacijama, veruje se da je prilikom pada udario glavom u pločice i povredio se.

Hitna pomoć konstatovala je odmah smrt i tom prilikom se izjasnili da im nije ništa sumnjivo.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo.

12:55

UZMEMIRUJUĆI REZULTATI OBDUKCIJA PREMINULIH KOVID PACIJENATA Dr Radosavljević otkrio jednu pojavu koja posebno ZABRINJAVA!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.