POVREĐENI U TUČI NA PETROVARADINU PRONAĐENI NA RAZLIČITIM LOKACIJAMA: Jedan hitno operisan!
Policija, Foto: Printscreen/RTS

užas

POVREĐENI U TUČI NA PETROVARADINU PRONAĐENI NA RAZLIČITIM LOKACIJAMA: Jedan hitno operisan!

Na mostu u Preradovićevoj ulici nedaleko od Bloka 8 gde se dogodio obračun, na trotoaru se mogla videti velika količina krvi

Objavljeno:

U sukobu više lica koji se dogodio sinoć u Petrovaradinu, Srđan Š. (26) i Miroslav M. (24) ranjeni su nožem, a kako za "Blic" potvrđuju iz Kliničkog centra Vojvodine, Srđan Š. je nakon pregleda, inicijalne dijagnostike, urgentnog hirurškog zbrinjavanja i stabilizacije opšteg stanja primljen na bolničko lečenje na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju Urgentnog centra UKCV.

Mladić Srđan Š. je primljen u teškom stanju sa ubodnim ranama u više organskih sistema.

- U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, dana 09.08.2023. primljeni su: S. Š. 1997. u teškom opštem stanju sa teškim telesnim povredama po tipu ubodne rane više organskih sistema. Nakon pregleda, inicijalne dijagnostike, urgentnog hirurškog zbrinjavanja i stabilizacije opšteg stanja pacijent je primljen na bolničko lečenje na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju Urgentnog centra UKCV gde se sprovodi dalji monitoring i intenzivno lečenje - kažu za "Blic" iz KCV.

Kako dodaju, drugi mladić Miroslav M. je takođe imao teške telesne povrede koje je zadobio u predelu ekstremiteta i on se nalazi na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju Urgentnog centra UKCV.

- Drugi pacijent M. M. (1999.) sa teškim telesnim povredama, po tipu ubodne rane, ekstremiteta. Nakon pregleda, inicijalne dijagnostike i urgentnog hirurškog zbrinjavanja, u stabilnom opštem stanju je primljen na Kliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju UKCV na dalje lečenje - potvrđeno je iz KCV.

Podsetimo, sinoć oko 23.15 časova na Petrovaradinu, ugao Preradovićeve i Podunavskog odreda, došlo je do tuče više osoba. Srđan Š. i Miroslav M. zadobili su više ubodnih rana od noža, a došlo je i do pucnjave i ispaljena su dva metka iz vatrenog oružja, ali za sada nije poznato da li je pucnjava povezana sa ovim sukobom.

Doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić rekla je za novosadski portal 021.rs da su njihove dve ekipe intervenisale u 23.20 časova u Preradovićevoj ulici. Na licu mesta su zbrinuli dve muške osobe i u svesnom stanju ih prevezli u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Policija
foto: RINA

Nađeni na različitim lokacijama

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Srđan i Miroslav su nađeni na različitim lokacijama, a upućena su i dva poziva policiji, jedan oko 23 časa a drugi oko 23.30.

Srđan je pronađen u Ulici Preradovićeva bb, kod mostića, a Miroslav u Ulici Podunavskog odreda.

Obojica imaju krivične prijave od ranije za različita dela, ali za sada nije potvrđeno da se radi o navijačima.

Nakon krvavog obračuna više ljudi i ranjavanja dva mladića, Miroslava M. (24) i Srđana Š. (26) sinoć u Petrovaradinu, oglasilo se i Više javno tužilaštvo u Novom Sadu koje je ovo delo kvalifikovalo kao krivično delo teško ubistvo u pokušaju. Za više napadača se još uvek traga.

Na mostu u Preradovićevoj ulici nedaleko od Bloka 8 gde se dogodio obračun, na trotoaru se mogla videti velika količina krvi, a policija je do kasno radila uviđaj.

03:16

Preventiva smanjuje rizik od požara

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.