OTAC MU PREMINUO PRE 8 MESECI, A ONDA JE NIKOLA (28) NAKON HITNE OPERACIJE IZGUBIO BITKU:Porodična tragedija u Nišu
Foto: RINA

STRAŠNO

OTAC MU PREMINUO PRE 8 MESECI, A ONDA JE NIKOLA (28) NAKON HITNE OPERACIJE IZGUBIO BITKU:Porodična tragedija u Nišu

Preminuli mladić će, kako je objavljeno na Fejsbuk stranici “Bros taksija”, biti sahranjen u četvrtak 10. avgusta od 13 časova na groblju u Popovcu

Objavljeno:

“Bio je dobar, korektan, zaista fin i lepo vaspitan momak. Nakon iznenadne i tragične smrti njegovog oca, pre nekoliko meseci, počeo je više da se uključuje u posao. Krenuo je dobro ali, bolest ga je sprečila. Ovo je strašna tragedija”. Ovim rečima jedan poznanik opisuje Nikolu Jevtića (28), sina poznatog niškog privrednika i osnivača “Bros kompanije” Olivera Jevtića, nastradalog krajem prošle godine u saobraćajnoj nesreći, koji je preminuo 8. avgusta usled komplikacija nakon teške bolesti. Prijatelji porodice Jevtić, saosećaju sa njihovim neizmernim bolom uzrokovanim dvema velikim tragedijama za manje od šest meseci.

- Porodica se još nije oporavila od Oliverove smrti, ako se ikada i može oporaviti od takvog udarca i bola, a dočekala ih je nova, strašna, tragedija – Nikolina smrt. Oliver je ostavio veliki trag kao privrednik u Nišu kao vlasnik kompanija “Bros Auto” i “Ivan-Oki prom” a Nikola je mnogo ličio na njega, ne samo fizički. Krenuo je hrabro i uspešno očevim stopama u biznis, ali ga je teška bolest zaustavila – priča za “Blic” jedan prijatelj porodice koji je želeo da ostane anoniman.

Nikola se, prema priči meštana Popovca, odakle potiče njihova porodica, na lekarski pregled javio zbog učestalih glavobolja a onda je usledila hitna operacija, komplikacije i tragičan ishod koji je sve rođake, prijatelje i brojne poznanike ove porodice ostavio u suzama. Popovčani za Jevtiće imaju samo reči hvale.

- Mnogo su učinili za Popovac koji je zahvaljujući Oliveru dobio novi sportski centar sa balon salom i terenom na kojem je igrao FK Budućnost. Teren je izgrađen za kratko vreme po najvišim standardima, pitanje je da li takav kompleks ima još neki manji klub u Srbiji. Sportski centar je posle Oliverove smrti poneo njegovo ime a i njegova slika je bila postavljena na objektu. Međutim, nesreća se nadvila i nad ovim zdanjem: nedavno je veliko nevreme koje je pogodilo Niš krajem jula, teško oštetilo balon salu. Olujni vetar je pocepao ceradu na krovu nakon čega su se razleteli veliki komadi stiropora kojim je bio obložen tako da je ostala samo metalna konstrukcija. Centar je bio pun u to vreme na svim terenima pa je prava sreća da neko nije nastradao – kaže jedan Popovčanin.

Sahrana 10. avgusta u Popovcu

Preminuli mladić će, kako je objavljeno na Fejsbuk stranici “Bros taksija”, biti sahranjen u četvrtak 10. avgusta od 13 časova na groblju u Popovcu.

- Sa velikom tugom vas obaveštavamo da je dana 08. avgusta 2023. godine preminuo Nikola Jevtić u svojoj 28. godini života. Našem voljenom sinu, bratu, unuku i prijatelju odajemo poslednji pozdrav dana 10.avgusta sa početkom opela u porodičnoj kući u 12 i sahrane u 13 časova na groblju u Popovcu. Ovim putem pozivamo rodbinu i prijatelje da prisustvuju opelu i sahrani – navodi se u objavi na Fejsbuku.

Otac nastradao u nesreći na auto-putu

Kako je “Blic” pisao, Oliver Jevtić (48) je nastradao 16. decembra oko 16.20 časova na auto-putu Niš – Beograd, kod aleksinačkog sela Katun. Do nesreće je došlo kada je automobil marke “audi” kojim je upravljao izleteo sa kolovoza, prevrnuo i zapalio.

(Esprwso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.