HOROR NA KRITU: Srpkinju BRUTALNO pretukla TROJICA prijatelja
Ilustracija, Foto: Profimedia

JEZIVO

HOROR NA KRITU: Srpkinju BRUTALNO pretukla TROJICA prijatelja

Neimenovana devojka je prijavila da su je pretukla trojica muškaraca iz Francuske, koji su nestali nakon incidenta i od tada policija za njima intezivno traga, piše Cretalive.gr

Objavljeno: 16:50h

Devojka poreklom iz Srbije, pretučena je od strane prijatelja sa kojima je došla na ostrvo Krit na odmor. Nakon što je uspela da pobegne od nasilnika, otišla je da prijavi slučaj u policijskoj stanici u Hersonisu.

Neimenovana devojka je prijavila da su je pretukla trojica muškaraca iz Francuske, koji su nestali nakon incidenta i od tada policija za njima intezivno traga, piše Cretalive.gr.

Kako se navodi, naša državljanka je kolima Hitne pomoći odvezena u bolnicu PAGNI gde je nakon napada pregledana. Prema prvim informacijama ona je pretrpela brojne vidne povrede po telu, uključujući i prelom nosa.

Srpkinja i trojica muškaraca iz Francuske došli su na Krit 3 avgusta i prema pisanju grčkih medija, trebali su sutra da napuste popularno letovalište.

Uskoro opširnije...

01:19

ŽENE U SRBIJI SU NAVIKNUTE DA IH MUŠKARCI ŠAMARAJU! Kordinatorka Sigurne kuće otkrila: Nasilje je i ako vas MRKO POGLEDA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.