OVO JE MARIJA KOJA JE STRADALA NA KOSOVU: Reči njenog oca LEDE KRV U ŽILAMA, dečko je BACIO sa 6. sprata ZGRADE?
Marija K.U. (27), Foto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

horor

OVO JE MARIJA KOJA JE STRADALA NA KOSOVU: Reči njenog oca LEDE KRV U ŽILAMA, dečko je BACIO sa 6. sprata ZGRADE?

Tragedija se dogodila 3. avgusta 2023. godine u Lipljanu

Objavljeno: 22:03h

Argentinska državljanka Marija K.U. (27) stradala je kada ju je, kako se sumnja, dečko bacio sa terase na šestom spratu zgrade u Lipljanu.

Tragedija se dogodila 3. avgusta, a kako "Blic" saznaje, ona je na KiM došla u društvu švajcarskog državljanina poreklom sa Kosova, koji ju je, kako se sumnja, bacio sa terase.

Sve se dogodilo oko 2 sata u zgradi u kojoj je Marija bila je u sobi sa dečkom, koji je identifikovan kao Endrit Nika. Prema pisanju lokalnih medija, sumnja se da je došlo do svađe između njih dvoje, nakon čega je mlada žena pala u ambis.

Umrla od povreda

Marija je hitno prevezena u Klinički centar, gde je preminula od zadobijenih povreda. Nakon toga, osumnjičenom je određen pritvor u trajanju od mesec dana dok se ne utvrde okolnosti događaja.

Marija se preselila u Evropu prošle godine, a njen otac naveo je da nema sumnje u to da je njegova ćerka ubijena. On je rekao da je Marija 1. novembra otputovala u Španiju u potrazi za boljom budućnošću.

-Živela je u Barseloni dva ili tri meseca dok nije upoznala ovog čoveka i otišli ​​su da žive zajedno u Švajcarskoj - rekao je Fakundo za kanal TN.

Par je poslednjih dana otputovao na Kosovo da prisustvuje venčanju brata pritvorenika i roditelji su znali za to.

- Poslala nam je snimke svadbe na kojoj je bila. Izgledala je dobro, srećno - otkrio je Fakundo.

Nemaju novca za transport tela

Takođe je rekao da je njegova ćerka poslednji put razgovarala sa majkom prošle nedelje. On je, sa njene strane, pokušavao da komunicira i slao joj poruke.

- Poslala sam joj poruku, ali nisam bio previše zabrinut što ne odgovara. Njena prijateljica živi u Barseloni, i ona mi je javila da je neka devojka pronađena mrtva, ali nije bila sigurna da li je to Marija. Počeli smo pri čemu smo kontaktirali argentinsko Ministarstvo spoljnih poslova, koje sada vodi istragu. Bili su veoma ljubazni prema nama i čine sve što mogu da se sada njeno telo vrati kući - rekao je otac žrtve za tamošnje medije.

Nakon što je potvrdila šta se dogodilo sa Ministarstvom spoljnih poslova, porodica žrtve odlučila je da se obrati medijima kako bi im pomogli da transportuju telo ćerke jer nemaju novca.

Fakundo je naveo da su ih vlasti obavestile da će između obdukcije, zakonskih procedura i veštačenja, prenosa tela biti potrebno oko 15 dana.

"N. je ljubomorni ženskaroš"

- Verovatno je bio pod dejstvom droge i alkohola i gurnuo ju je sa balkona. Bila je veoma teško povređena. Moja ćerka je umrla u bolnici - tvrdi otac.

Kako izjavljuju roditelji, Marija nije mnogo govorila o njemu, te detalji njihove veze nisu poznati.

- Moja ćerka je razgovarala sa svojom majkom i opisala svog dečka kao ženskaroša i veoma ljubomornog muškarca. Ubeđen sam da je reč o ubistvu - kaže Fakundo Urdangaraj.

Među njenim prijateljima i poznanicima vlada velika tuga za Klarom. Prijatelj Urdangarajevih se priseća Klarine objave na Fejsbuku od 21. novembra koja je glasila:

"Kažu da dolazimo sami i idemo sami. To nije istina. Odlazimo sa puno uspomena, smeha, poljubaca i zagrljaja. Odlazimo sa rukama punim iskustva, ustima punim ukusa i glavama punim znanja. Ne, ne idemo sami, jer onog dana kada odemo, sa nama će umreti i komadić onih koji su nas voleli“, napisala je tada žrtva.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.