ODBIJENA ŽALBA UBICE IZ VRANJA: Dejan koji je ubio Snežanu pred ĆERKAMA ide na DOŽIVOTNU ROBIJU!
Apelacioni sud, Foto: Zorana Jevtić

i ranije osuđivan zbog nasilja

ODBIJENA ŽALBA UBICE IZ VRANJA: Dejan koji je ubio Snežanu pred ĆERKAMA ide na DOŽIVOTNU ROBIJU!

Nesrećna žena je želela na sve načine da zaštiti porodicu, nije imala gde da ode, a nije želela ni decu da ostavi ocu koji je bio sklon nasilju

Objavljeno:

Apelacioni sud u Nišu odbio je žalbu Dejana Pavlovića iz Vranja, koga je Viši sud u ovom gradu proglasio krivim zbog dela teško ubistvo i potvrdio jedinstvenu kaznu doživotnog zatvora.

Pavlović je ubio ženu Snežanu u porodičnoj kući nožem u prisustvu ćerki.

Podsećamo da je Viši sud u Vranju marta ove godine doneo presudu kojom se moler Dejan Pavlović (46), koji je i ranije osuđivan zbog nasilja u porodici, osuđuje na doživotnu robiju.

Dejan Pavlović je marta 2022. godine u porodičnoj kući u Ulici Maksima Gorkog u večernjim satima, u stanju smanjene uračunljivosti i pod dejstvom alkohola, ubio suprugu Snežanu, koju je zlostavljao godinama unazad.

Dejan Pavlović je osuđivan jer je maltretirao ženu i kćerke, dok je sin bio pošteđen njegovih izliva besa. Čak i roditelji kada bi stali na stranu snaje, o kojoj su imali samo reči hvale, bivali bi zlostavljani od strane sina.

Policija
foto: Dado Đilas

Tog kobnog dana, Snežana je sedela u sobi sa ćerkama i razgovarala, kada je on došao i pretio starijoj, nazivajući je pogrdnim imenima, u jednom trenutku kazao je da će ostati bez oba roditelja. Izašao je iz sobe i vratio se sa kuhinjskim nožem u rukama kojim je zamahivao u pravcu pokojne Snežane. Deca su pokušala da zaštite majku, starija je uhvatila nož, pri čemu je zadobila lakše povrede. Dejan je više puta izbo Snežanu, a nesrećna žena je preminula od posledica dan kasnije, 24. marta, u Nišu.

Više javno tužilaštvo koje je vodilo slučaj tražilo je kaznu doživotne robije. Kako su tada za Novosti ispričali rođaci i komšije, porodica je trpela nezapamćeno nasilje, Dejan je umeo usred zime da izbaci iz kuće Snežanu i ćerke i zahteva da u pidžamama ostanu napolje. Tukao je ženu, ali mu se ona gotovo uvek vraćala. Pre kobnog dana ona mu je ponovo oprostila i planirala da ide sa njim u Nemačku gde je radio kao moler i da započnu novi život.

Nesrećna žena je želela na sve načine da zaštiti porodicu, nije imala gde da ode, a nije želela ni decu da ostavi ocu koji je bio sklon nasilju.

Bonus video:

01:07

Žustra rasprava uživo u programu: Femicid, statistika ubistva i reči patrijarha koje je uvredilo žene!

(Espreso/Telegraf.rs, Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.