"VOLIM JE I DALJE": Mića Megatrend potvrdio ko je ŽENSKA OSOBA koja ga je OJADILA za ZLATO VREDNO 300.000 EVRA!
Mića Jovanović, Foto: Zorana Jevtić

mića otkrio

"VOLIM JE I DALJE": Mića Megatrend potvrdio ko je ŽENSKA OSOBA koja ga je OJADILA za ZLATO VREDNO 300.000 EVRA!

Mića Jovanović rekao je da je u pitanju njegova nevenčana supruga, sa kojom se rastao decembra prošle godine

Objavljeno:

Mića Jovanović, osnivač Univerziteta "Megatrend" potvrdio je pisanje Kurira da je iz njegove vile na Dedinju ukradena veća količina zlata.

Jovanović sada objašnjava šta se zapravo dogodilo i potvrđuje da je istina da je isprva povukao prijavu za krađu, ali je onda ponovo prijavio svoju bivšu emotivnu partnerku, za koju sumnja da mu je ukrala zlatne poluge u vrednosti od oko 300.000 evra! Mića Jovanović je tokom jučerašnjeg dana prijavio da je opljačkan, a nakon toga je za medije ovu informaciju demantovao. Ipak, ona se ispostavila kao istinita.

- To je devojka sa kojom sam ja živeo, pametna, inteligentna, priča engleski, francuski, svira klavir, vredna... Ne mogu ništa loše da kažem, ali je pre dve, tri godine ušla u loše društvo sa dve drugarice koje su je uvukle da radi loše stvari - počinje priču Mića Jovanović, piše Blic.

Kako on kaže, u pitanju je njegova nevenčana supruga, sa kojom se rastao decembra prošle godine.

Kuća Miće Jovanovića
Kuća Miće Jovanovićafoto: Zorana Jevtić

- Ja sam prijavio prvo, pa sam povukao, sve dok nisam video sigurnosne kamere i video da je u celoj toj akciji učestvovala ista ta njena drugarica koja je veliko zlo. Prijavio sam i nju i njenu drugaricu - priča Jovanović.

On kaže da nema nameru da pravda bivšu partnerku, ali o njoj i dalje ima reči hvale.

- Da sve to nije viđeno crno na belo na sigurnosnim kamerama, ja tu devojku koju još uvek volim na neki način, ne bih prijavio - kaže naš sagovornik.

On kaže da je od kuće na Senjaku imao ključ jedino on, kao i njegova bivša partnerka.

Ušla u kuću na Senjaku sa drugaricom

Prema priči Jovanovića, sve se odigralo 26. jula, kada je devojka sa jednom od pomenutih drugarica došla u kuću na Senjaku. Stigle su oko 20 časova, a otišle oko 22 časova. On kaže da je to sve vidljivo na kamerama.

- U gadno društvo je ušla, dve devojke su u pitanju koje je uvlače u loše stvari. Obezbeđenje me je pozvalo kada je stigla, ja sam rekao da je puste - kaže Jovanović.

Tužilaštvo se oglasilo

O ovom incidentu se oglasilo i Prvo osnovno javno tužilaštvo. Kako se navodi u saopštenju, Mića Jovanović je podneo krivičnu prijavu u policijskoj stanici Savski Venac zbog sumnje da mu je iz kuće ukradeno više kilograma zlatnih poluga. Policijski službenici povodom podnete prijave na terenu izuzimaju sve materijalne dokaze radi utvrđivanja učinioca, skidaju video nadzor i vrše uviđaj - navodi se u saopštenju.

Kako priča, on je tada bio u Francuskoj, a 29. jula je došao za Beograd i tada je utvrdio da mu je zlato nestalo.

Mića Jovanović
Mića Jovanovićfoto: Dragana Udovičić

- 29. jula sam došao za Beograd utvrdio to, bio sam u dilemi da li da prijavim. Pa sam povukao, a kada sam video tu drugu devojku na kameri sam opet prijavio 1. avgusta. Mislim da se to planiralo malo duže, pa su uradile kada sam otišao na put - ispričao je Jovanović.

On je dodao i da sumnja da zlatne poluge nisu jedino što je ukradeno iz njegove kuće. Kako tvrdi, devojke su ulazile i u druge prostorije, te je moguće da je uzeto još nešto.

Istakao je i da mu je žao što je na kraju sve ispalo ovako. Kuća na Senjaku je pod obezbeđenjem, koje godinama radi za Jovanovića i oni nemaju ključ, a ima i psa čuvara, te je prema njegovim rečima, nemoguće ući u tu kuću.

Bonus video:

00:13

KRAĐA ZA NEVERICU NA OBILIĆEVOM VENCU Ovog nema ni na filmu! Prišunjao se, ošacovao pa pokrao antikvarnicu! Evo šta je odneo

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.