RADNICI NIŠKOG VODOVODA SE POTUKLI: Jednom prevezen u bolnicu, policija odmah intervenisala
Policija, Foto: Dado Đilas

DRAMA

RADNICI NIŠKOG VODOVODA SE POTUKLI: Jednom prevezen u bolnicu, policija odmah intervenisala

Povređeni čovek je nakon incidenta sanitetom niške Hitne pomoći prevezen u Univerzitetski klinički centar u Nišu gde je podvrgnut dijagnostičkim pregledima

Objavljeno: 18:15h

Radnik JKP Naisus star 48 godina zadobio je prelom lakatne kosti u tuči koja se desila jutros oko 8 časova u prostorijama ovog niškog komunalnog preduzeća u Ulici Kneginje Ljubice, saznaje „Blic“. Prema nezvaničnim informacijma, potukla su se dvojica zaposlenih u ovom niškom komunalnom preduzeću koje se bavi vodosnabdevanjem Nišlija, a intervenisali su i Hitna pomoć i niška policija. Šta je motiv sukoba, u ovom trenutku, međutim, zvanično nije poznato i biće utvrđeno predistražnim radnjama koje je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Povređeni čovek je nakon incidenta sanitetom niške Hitne pomoći prevezen u Univerzitetski klinički centar u Nišu gde je podvrgnut dijagnostičkim pregledima.

- Pacijent star 48 godina zadobio je prelom leve lakatne kosti i površinsku povredu desnog uva. Upućen je ortopedu i ORL lekaru – rečeno je „Blicu“ u UKC Niš.

U niškoj policiji je potvrđeno da im je prijavljena tuča između dva lica i da je upućena patrola.

-U 8 časova nam je prijavljeno da je došlo do tuče između dva lica u Ulici Kneginje Ljubice. Odmah po prijemu prijave policija je izašla na lice mesta i preduzela mere iz svoje nadležnosti. Jednom od učesnika tuče je ukazana lekarska pomoć – rečeno je „Blicu“ u niškoj policiji. U policiji nisu mogli zvanično da potvrde da li se tuča desila na ulici ili u samoj zgradi niškog Vodovoda u Ulici kneginje Ljubice.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu „Blicu“ je potvrđeno da se utvrđuje šta se desilo i da je naloženo prikupljanje obaveštenja kako bi se događaj kvalifikovao.

- Obavešteni smo da je došlo do tuče, dežurni tužilac je naložio lekarski pregled povređenog, kao i uzimanje izjava od aktera događaja nakon čega će događaj biti pravno kvalifikovan – kaže za „Blic“ portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević.

Direktorka JKP „Naisus“ Tamara Milić koju smo pozvali, nije želela da komentariše događaj.

- Nemam komentar - rekla je ona za "Blic".

Bonus video:

00:09

Masovna tuča na beogradskom bazenu

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.