MIĆA MEGATREND JE OVU ŽENU PRIJAVIO ZA KRAĐU TEŠKU HILJADE EVRA: Novi ŠOK OBRT u ovom slučaju
Mića Megatrend, Foto: Zorana Jevtić

KRIVIČNA PRIJAVA

MIĆA MEGATREND JE OVU ŽENU PRIJAVIO ZA KRAĐU TEŠKU HILJADE EVRA: Novi ŠOK OBRT u ovom slučaju

Iako je Jovanović ovu informaciju najpre negirao u medijima, Prvo tužilaštvo u Beogradu je zvanično potvrdilo prijavu

Objavljeno:

Mića Jovanović, vlasnika Univerziteta Megatrenda, podneo je juče krivičnu prijavu u policijskoj stanici Savski Venac zbog sumnje da mu je iz kuće ukradeno više kilograma zlatnih poluga.

Iako je Jovanović ovu informaciju najpre negirao u medijima, Prvo tužilaštvo u Beogradu je zvanično potvrdilo prijavu.Sada je okriveno ko je žena protiv koje je Jovanović podneo prijavu za krađu.

U saopštenju Prvog osnovnog tužilaštva naveli su da policijski službenici povodom podnete prijave, na terenu, uzimaju sve materijalne dokaze radi utvrđivanja počinioca. Skidaju video nadzor i vrše uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama, žena koju je najpre prijavio Mića Megatrend je A. V. (31) je njegova supruga.

Ona je u oktobru prošle godine učestvovala u saobraćajnoj nesreći u kojoj je na Senjaku povređen Aleksandar T., inače Jovanovićev poslovni poznanik.

1 / 3 Foto: Zorana Jevtić

Učestvovala u saobraćajnoj nesreći

Podsetimo, 10. oktobra prošle godine dogodila se nesreća na uglu ulica Vase Pelagića i Andre Nikolića, kada je A. V. skretala svojim BMW-om, a Aleksandar T. je sa svojim motociklom već bio u raskrsnici. Mića Jovanović, rektor Univerziteta Megatrend, potvrdio je tada za medije da je njegova supruga učestvovala u nesreći, ali je dodao da ona nije kriva za udes.

„Sinoć sam bio na univerzitetu kada me je supruga pozvala i rekla da je imala udes, odmah sam otišao tamo, prvi sam stigao. Ona je inače odličan vozač, već 10 godina vozi, a policija koja je obavila uviđaj utvrdila je i da nije bilo alkohola, niti ne daj bože narkotika u krvi. Moja supruga je inače sportistkinja, ona se bavi jahanjem i takve supstance i ne konzumira. Supruga je dala migavac, skretala je, a kada je bila u raskrsnici dodala je gas i A.T. ju je udario u visini točka. Sve to se vidi i na kamerama koje je policija uzela. Momak je od siline udarca odleteo nekoliko metara, udario glavom u drvo, sreća pa je imao kacigu na glavi. Kada sam došao tamo bio je svestan i ispratio sam i njegov odlazak u bolnicu“, ispričao je tada Mića Jovanović.

Kako je tada ispričao, nesreća se dogodila na 200 metara od stana u kome sa suprugom živi.

„Mladić je odličan, na mestu, znamo se poslovno. Neverovatno, ali istinito, nekoliko sati pre nesreće smo se nas dvojica sreli i pozdravili, a prepoznali smo se i na mestu udesa. Video sam da nije imao ni ogrebotinu, ne znam da mu je slomljen prst. Sreća, pa osim što je na oba vozila pričinjena šteta niko od njih dvoje nije ozbiljnije povređen iako je u prvom momentu sve delovalo dramatično“, naveo je on.

Podsetimo, nakon što su juče pojedini mediji objavili da je opljačkana kuća Miće Jovanovića i da mu je iz nje odneto četiri kilograma zlata, on je to demantovao.

„To je 10 odsto tačno, 90 odsto netačno“, rekao je Jovanović u kratkom razgovoru za Nova.rs.

Ispostavilo se da je pisanje medija tačno.

Bonus video:

04:24

OVIM METODAMA SE LOPOVI SLUŽE! Bivši funkcioner MUP-a objasnio DO DETALJA kako postanemo žrtva krađe

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.