MEGAEKSKLUZIVA! Nikad viđena Arkanova fotka iz KAZNENO-POPRAVNOG DOMA! Jedini put se potukao u životu, i to s bratom našeg pevača!
Foto: Youtube printscreen

rani jadi

MEGAEKSKLUZIVA! Nikad viđena Arkanova fotka iz KAZNENO-POPRAVNOG DOMA! Jedini put se potukao u životu, i to s bratom našeg pevača!

Željko je tokom mlađih dana boravio u domu za maloletnike u Valjevu, gde se igrom slučaja nalazio i Iso Lero Džamba, koji je godinama kasnije misteriozno preminuo
Objavljeno:

Željko Ražnatović Arkan istovremeno je izazivao strah i poštovanje, a njegovo ponašanje često je karakterisano kao brutalno. Ipak, tokom života nikada sebi nije dozvolio da uđe u fizički obračun ili tuču upravo, jer je držao do sebe.

ARKANOVA FOTOGRAFIJA KOJU DO SAD NISMO VIDELI: Nije sa tigrovima, već... (FOTO)

Željko je tokom mlađih dana boravio u Kazneno-popravnom domu za maloletnike u Valjevu, gde se igrom slučaja nalazio i Iso Lero Džamba, brat estradne zvezde Džeja Ramadanovskog.

JEZIVI DETALJI ARKANOVOG UBISTVA IZAŠLI NA VIDELO! 17 godina je ovaj video bio ZABRANJEN!

Jedina poznata tuča koju je Željko imao u životu bila je upravo sa Džambom iza rešetaka, kada je prošao kao bos po trnju. Džamba ga je pretukao i ostavio ožiljak na licu. Arkan mu to nikad nije zaboravio. Iso Lero je prošao istu školu boksa kao čuveni Ljuba Zemunac.

Arkan i Legija u crnim uniformama od kojih se ledi krv u žilama, a pored njih Arkanov sin koji salutira! (FOTO)

Iako visok jedva 170 cm i težak 70 kilograma, bio je neopisivo snažan i srčan. Kažu da se niko nije toliko tukao po zatvorima kao on, a takođe je i dobijao najviše batina od čuvara jer nikad nije hteo nikome da se pokori.

OTKRIVENE TAJNE DEVEDESETIH Ovo su Arkanove zveri koje su postale serijske ubice (FOTO)

Spasavao je drugove robijaše od batina često i pravio je probleme namerno da usmeri bes čuvara na sebe. Prijateljima je mnogo pomagao tako što im je pisao molbe i žalbe jer je izuzetno dobro poznavao pravo. U inostranstvu se družio i radio sa Giškom, a kasnije u Beogradu je postao veliki Kneletov prijatelj. Još se prepričavaju njihove dogodovštine kada su sa svojim ekipama svi zajedno letovali i dominirali u Budvi '92. Džamba je bio neprikosnoveni kralj Dorćola.

POJAVLJIVAO SE U RODAMA KAO ČUVENI NOSONJA: Njegovu fotografiju s Arkanom niko do sad nije video (FOTO)

Bio je omiljeni gradski lik, družio se sa poznatim glumcima i pevačima. Pisao je pesme, mnoge od njih je otpevao njegov brat od tetke, čuveni Džej.

Džamba je nestao bez traga jedne noći kada su ga ispred Beograđanke pretukli momci iz Arkanovog obezbeđenja. Njihov šef, Vukašin Vule Gojak ubijen je nekoliko godina kasnije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.