OVO JE RAZLOG KRVOPROLIĆA? Otkriven mogući MOTIV ranjavanja ADVOKATA u Petrovcu na Mlavi!
Pero Nedinić, Foto: Facebook

zbog ovoga je ranjen?

OVO JE RAZLOG KRVOPROLIĆA? Otkriven mogući MOTIV ranjavanja ADVOKATA u Petrovcu na Mlavi!

Pucnjava se dogodila jutros oko sedam sati u centru Petrovca na Mlavi

Objavljeno:

Poznati advokat iz Petrovca na Mlavi, P. Nedinić (74) ranjen je jutros na parkingu u tom gradu, a zbog sumnje da ga je povredio uhapšen je osumnjičeni Staniša D. (80).

Kako Kurir saznaje, ranjeni advokat i uhapšeni muškarac se poznaju, a napad na advokata, navodno, nema veze s njegovim poslom.

- Advokat Nedinić i sin uhapšenog Staniše su se ranije baš družili, decenijama su bili najbolji prijatelji, ali su se pre nekoliko godina posvađali i od tada su u lošim odnosima - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Sin osumnjičenog je inače preduzimač u Petrovcu na Mlavi, a otkako sa advokatom nije u dobrim odnosima, pored svađa, često su se međusobno i prijavljivali policiji i inspekcijama. Taj sukob nikako nisu mogli da reše, a oko čega su se posvađali pre više godina nije nam poznato.

Sagovornik Kurira kaže i da su advokat i njegov bivši prijatelj, a sin uhapšenog Staniše D., samo gledali kako će da napakoste jedan drugom.

- Staniši D. je dozlogrdio taj sukob. Nije verovatno više mogao da trpi pritisak na svog sina i da gleda kako ga bivši prijatelj sapliće na svakom koraku i praktično ga malteria na neki način - pričaju žitelji Petrovca na Mlavi i dodaju da su oni ovako nešto mogli da očekuju.

Pero Nedinić
Pero Nedinić foto: Facebook

- Ovo sve je trajalo godinama, živeli su u napetoj atmosferi. Živa mira nisu imali i znali smo da će sve da ekalira. Nadamo se da će se Pero oporaviti i da će njihov sukob stati na ovome - kažu naši sagovornici.

Inače, ranjeni P. Nedinić je otac predsednika opštine Petrovac na Mlavi. Predsednik opštine se ovim povodom do sada nije oglašavao.

Podsetimo, pucnjava se dogodila jutros oko sedam sati u centru Petrovca na Mlavi.

- Na njega je ispaljeno šest hitaca, od kojih ga je jedan okrznuo. On je prevezen u bolnicu - pdosetio je izvor Kurira.

Bonus video:

00:17

PUCNJAVA U PETROVCU NA MLAVI: Na parkingu upucan poznati advokat

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.