OVO SU PRVE SLIKE SA MESTA NESREĆE KOD PIROTA: Nesrećna devojčica (9) poginula u direktnom sudaru
Mesto nesreće kod Pirota, Foto: KURIR.RS/M.S.

TUGA!

OVO SU PRVE SLIKE SA MESTA NESREĆE KOD PIROTA: Nesrećna devojčica (9) poginula u direktnom sudaru

Policijski uviđaj na mestu nesreće kod Pirota još traje

Objavljeno:

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Pirot - Niš poginula je devojčica stara devet godina dok su još dva lica od kojih jedno dete povređeni i smešteni u Urgentni centar.

Devojčica (9) poginula je jutros u saobraćajnoj nesreći na delu auto-puta od Pirota ka Nišu, a kod mesta Bancarevo. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, u pitanju je porodica iz Turske.

- U 6.25 nam je prijavljena saobraćajna nesreća na državnom putu prvog A reda, u visini sela Bancarevo. Dogodila se nesreća između putničkog vozila austrijskih registarsrkih tablica i teretnog vozila iz Pirota. U tragediji je jedno lice izgubilo život dok su dva lica prevezena u urgentni centar - rečeno nam je u policiji.

Kako se pretpostavlja, u putničkom vozilu iz Austrije je bila porodica iz Turske. U Hitnoj zdravstvenoj pomoći su kazali Kuriru da je intervenisano sa dva saniteta.

Pirot
foto: KURIR.RS/M.S.

- Mi smo sa dve ekipe reagovali i prevezli do Urgentnog centra Kliničkog centra jednog muškarca i jedno dete. U trenutku dok su prevoženi bili su van životne opasnosti, ali ne znamo posle dijagnostike šta će reći rezultati. Dve osobe iz ovog udesa su odbile našu pomoć jer imaju lakše povrede, mahom u predelu vrata - rečeno je Kuriru u Hitnoj pomoći.

Kako smo saznali od očevidaca udesa, a koji su članovi viber grupe za saobraćajnu bezbednost, došlo je do sudara kamiona koji je prevozio nekakav objekat i putničkog vozila.

- Koliko sam videla dok sam prolazila došlo je do direktnog sudara kamiona i putničkog vozila. Tu gde se vrši uviđaj bila su još dva vozila na nekoliko metara od mesta udesa, ali nisu mnogo oštećena - rečeno je Kuriru.

Policijski uviđaj na mestu nesreće još traje, saobraćaj je usporen, a očekuju se detaljnije informacije povodom ove tragedije.

Bonus video:

00:03

Saobraćajni udes kod Novog groblja

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.