"SINE, OSTAĆEŠ BEZ RODITELJA": Ispovest Dušice koja i dalje dobija PRETNJE: "Mlađem sinu je rekao da će me UBITI"
Foto: Printscreen/facebook

JEZIVO

"SINE, OSTAĆEŠ BEZ RODITELJA": Ispovest Dušice koja i dalje dobija PRETNJE: "Mlađem sinu je rekao da će me UBITI"

Njeni problemi su počeli ponovo 18. jula ove godine. Njenom suprugu je stigla tužba za naknadu štete, a on je zvao njihovu decu i govorio im je kako je D. loša osoba.

Objavljeno:

D.S. iz Kraljeva žrtva je nasilja u porodici, njoj bivši suprug M.M.B. preti smrću preko maloletnog deteta. Poslednji put ju je pretukao u oktobru 2022. godine i od tada ona živi u strahu, a za portal "Nova S" je ispričala sve najnovije detalje.

"Sve je počelo tog 26. oktobra, odnosno dan ranije. Mi smo razvedeni i bivši suprug insistirao je da vidi decu iako nije bio za to predviđen dan. Nisam to dozvolila jer je mlađi sin morao da uči i sprema se za školu, a ja sam imala poslovni sastanak. Udarao me sve dok se nisam onesvestila, a potom je nastavio da me udara i kada sam pala. Na obližnjoj radnji bile su kamere koje su to zabeležile. U tom momentu, pretpostavljam da je mislio da me je ubio, krenuo je da beži u Crnu Goru. Međutim, uhapšen je naknadno na graničnom prelazu Špiljani. Hitna pomoć me je odvezla, a kada sam došla sebi, nisam bila u stanju da dam izjavu nego sam to uradila sutradan. Javni tužilac je tada naredio njegovo hapšenje, a on je zadržan 30 dana. Postojala je procena visokog rizika po moju bezbednost. Imala sam polomljena tri zuba i razderotine po glavi i vratu, ali je to tada okarakterisano kao lake telesne povrede", započinje bolnu ispovest D.

Ceo proces je bio rešen na prvom ročištu, njen bivši suprug je tada bio priznao krivično delo i navodno se pokajao. Tražio je da ne ide u zatvor.

"Nakon toga, nezvanično sa sam saznala da je pokušavao da reši sve preko svojih nekih veza i da je to išlo do samog vrha suda. Njegov advokat bila je N. B, a ona je bila sudija u Višem sudu, tako da, kada je uložio žalbu, odmah je pušten iz zatvora", navodi D. i napominje da je on najpre bio osuđen na 10 meseci zatvora i da je, nakon žabe, pušten u kućni pritvor.

Tada je dobio zabranu prilaska i komunikacije sa njom na godinu dana. D. je odabrala da živi kao podstanar, da radi dva posla i da mu ništa ne uzme jer je "znala kakav je čovek".

Njeni problemi su počeli ponovo 18. jula ove godine. Njenom suprugu je stigla tužba za naknadu štete, a on je zvao njihovu decu i govorio im je kako je D. loša osoba.

"Tog dana je zvao oboje naše dece i pričao kako sam ja loša, kako će da me Bog kazni i satre. Posle tog poziva postao je nedostupan na tri dana. Osetila sam da nešto namerava i otišla sam u policiju da prijavim to. Tada mi je rečeno da je prešao u Crnu Goru. Saznala sam posle da je raskinuo partnerstvo sa poslovnim prijateljem i da je rekao da odlazi zauvek i da niko neće čuti za njega više nikada. Odjednom se pojavio i onda je mlađi sin otišao kod njega. Meni je sinoć dete reklo da mu je otac rekao da povučem tužbu inače će da me ubije", dodaje D.

Preko maloletnog deteta joj je pretio smrću! Rekao je mlađem detetu da će mu izbosti nožem majku.

"Mlađi sin mi je rekao da će bivši muž da me ubije, da me izbode nožem. Poručio je da neće biti kao prošli put, nego da će ovaj put stvarno da me ubije. Sinu je u telefonskom razgovoru rekao da će ostati bez oba roditelja, ako ja ne povučem tužbu. Rekao je da će za pravdu da ubije 20 ljudi i da robija 40 godina zatvora ako treba, a ja sam odmah otišla u policiju i prijavila ga. Tužilac je naložio da ga krivično gone. Danas nisam otišla na posao iz straha. Ja znam sa kim imam posla i od početka procesa sam više puta organima naglasila: ‘Ubiće me kad tad‘, bilo je čak i u zapisnicima. Iz Centra za socijalni rad zvali su me jutros i napisali da postoji visok rizik da će počiniti nasilje, kao i da nije adekvatno kažnjen. Dobio je zabranu komunikacije i prilaska na 48 sati", zaključuje ispovest D.S.

Policija je o slučaju obaveštena i protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava. D. je za sam kraj rekla da ne zna šta da radi i kome da se obrati jer se plaši za sebe i svoju decu.

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:

0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova 011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova 062304-560, od 19 do deset časova Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

Bonus video: NASILJE RAĐA NASILJE! Zorica Mršević o fenomenu veličanja ubica na društvenim mrežama​​​​​​​

02:18

NASILJE RAĐA NASILJE! Zorica Mršević o fenomenu veličanja ubica na društvenim mrežama

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.