"TI MONSTRUMI SU TO VEČE REŠILI DA...": Potresne reči PRIJATELJA stradalog VETERINARA iz Bogatića (FOTO)
Boris Dražić, Foto: Printscreen/Facebook/Pokrenimo Mačvu

za subotu najavljen protest

"TI MONSTRUMI SU TO VEČE REŠILI DA...": Potresne reči PRIJATELJA stradalog VETERINARA iz Bogatića (FOTO)

Za subotu, 28. jul, najavljen je protest u Bogatiću u centru grada ispred zgrade Opštine Bogatić, pod sloganom „Svi smo mi Boris -Bogatić protiv nasilja“

Objavljeno:

Smrt veterinara Borisa Dražića (44) potresla je Mačvanski okrug, ali i celu Srbiju. On je bio žrtva trojice nasilnika koji su u jednom kafiću nasrnuli na njegovog prijatelja, koga je Boris želeo da odbrani. Stradali veterinar uživao je poštovanje u Bogatiću, a njegovi prijatelji ističu da je bio častan čovek.

Meštani Bogatića, prijatelji i porodica imaju samo reči hvale za tragično preminulog veterinara, a jedna njegov prijatelj ispričao je za portal Nova.rs kakav je Boris bio.

„Boris Dražić je bio jedan častan čovek koji nikad nije imao nikakav konflikt u životu, niti mrlju u karijeri. Jedan običan, drag čovek koji je te kobne večeri izašao u grad sa rođakom i nastradao bez ikakvog razloga“, ispričao je njegov prijatelj.

Kako je dodao, stradao je ni kriv, ni dužan.

„Ti monstrumi su to veče rešili da nekoga povrede i, nažalost, Boris im se našao na putu. Ni kriv, ni dužan, u želji da ih odgovori od namere da se tuku sa njegovim rođakom, izgubio je glavu“, kaže sagovornik Nove.

Boris Dražić
Boris Dražićfoto: Facebook

Kako je on pojasnio, nije čuo ko su mladići koji su pretukli Borisa, jer se ne kreće među problematičnim ljudima.

Takođe je objasnio da je cela porodica brutalno pretučenog muškarca u šoku i da su nemi od bola. Kaže i da je iza Borisa ostalo malo dete.

Podsetimo, 22. jula došlo je do incidenta ispred jednog kafića u Bogatiću. Boris Dražić je sa svojim rođakom izlazio iz kafića kada je za njima krenula grupa od tri nasilnika. Napali su Dražićevog rođaka, a on je tada krenuo da se umeša u nameri da smiri situaciju.

U tom trenutku, Boris je dobio udarac u glavu zbog kog je završio na betonu. Iako bez svesti, jedan od mladića nastavio je da udara veterinara nogama u predelu tela i glave. Nesrećnom čovek pritekli su u pomoć prisutni, a potom je došla i ekipa Hitne pomoći.

Boris Dražić reanimiran je i odmah je zbog težine povreda prebačen na Urgentni centar u Beograd. Borba za njegov život trajala je četiri dana, ali je on preminuo, uprkos nadljudskim naporima lekara u prestonici. Njegova smrt ostavila je Mačvane u šoku.

Za subotu, 28. jul, najavljen je protest u Bogatiću u centru grada ispred zgrade Opštine Bogatić, pod sloganom „Svi smo mi Boris -Bogatić protiv nasilja“.

Bonus video:

01:59

MANIJACI NAPADAJU USRED BELA DANA! Iz Centra za bezbednost savetuju: Žene, nosite suzavac i elektrošokove!

(Espreso / Nova, Jovana Mladenović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.