POLICIJA TRAGA ZA MUŠKARCEM IZ NIŠA: Pretukao MAJKU, pa POBEGAO
Foto: RINA

UŽAS

POLICIJA TRAGA ZA MUŠKARCEM IZ NIŠA: Pretukao MAJKU, pa POBEGAO

Prema nezvaničnim saznanjima, razlog svađe koja je kulminirala fizičkim obračunom je to što je žrtva zamerila napadaču zbog učestalih pijanstava

Objavljeno: 12:53h

Policija traga za muškarcem iz Niša koji se sumnjiči za krivično delo nasilje u porodici jer je juče popodne u njihovoj porodičnoj kući istukao svoju majku a zatim pobegao.

Kako se saznaje, pedesetdevetogodišnja žena je policiji prijavila da je napao sin. Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta ali tamo nisu zatekli napadača.

- Obavljen je razgovor sa napadnutom ženom. Ona se žalila na povredu na nozi pa je policija pozvala Hitnu pomoć i ona je prebačena u niški Univerzitetski klinički centar na dalje zbrinjavanje - navode sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Prema nezvaničnim saznanjima, razlog svađe koja je kulminirala fizičkim obračunom je to što je žrtva zamerila napadaču zbog učestalih pijanstava.

O ovom događaju obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo po čijem nalogu policija intenzivno traga za izvršiocem nasilja u porodici.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

Bonus video:

00:43

Vršnjačko nasilje! Dok dečak leži u besvesnom stanju, siledžija ga mučki šutira

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.