DANAS SASLUŠANJE OSUMNJIČENOG ZA POKUŠAJ UBISTVA NA VOŽDOVCU: U prijatelja pucao 7 puta!
Hapšenje Ivana N., Foto: MUP

zakazano

DANAS SASLUŠANJE OSUMNJIČENOG ZA POKUŠAJ UBISTVA NA VOŽDOVCU: U prijatelja pucao 7 puta!

Osumnjičeni je u utorak oko 10.30 sati razvalio vrata stana prijatelja, uleteo unutra i ispalio hice Mihajlu Č

Objavljeno: 10:57h

I. N. (44) koji se sumnjiči da je pre dva dana teško ranio Mihajla Č. (51) u njegovom stanu na Voždovcu, danas bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, osumnjičeni je u utorak oko 10.30 sati razvalio vrata stana prijatelja, uleteo unutra i ispalio hice Mihajlu Č. u stomak i ruku. Prema nezvaničnim informacijama, dan ranije muškarcu kog je probao da ubije pokušao je da zapali stan.

- I. N. je juče u toku dana došao kod oštećenog i pokušao da mu zapali stan i zapretio mu "vratiću se i ubiću te". Sledećeg dana je svoje pretnje pokušao i da ostvari - ispričao je izvor Kurira iz istrage.

Voždovac, Hapšenje
foto: MUP

Posle zločina, I. N. je pobegao iz zgrade na Voždovcu, ali je policija pokrenula akciju Vihor i uhapsila ga za sat vremena. Kod njega je, prema nezvaničnim informacijama, pronađen i pištolj.

- Čula se vika na petom spratu, a onda je puklo. Mislila sam da su se možda potukli, ali nisam ni pomislila da neko puca, naročito što smo u to vreme u zgradi uglavnom mi stariji i mlađa deca - kaže jedan komšija.

1 / 8 Foto: Tamara Trajković

MUP je saopštio da se I. N. sumnjiči za teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Posle saslušanja tužilac Višeg javnog tužilaštva odlučiće da li je sudu predložiti da osumnjičenom odredi pritvor do 30 dana.

05:17

PAD KAVAČKOG KLANA I PUCNJAVA NA STUPARA U KOTORU SU POVEZANI? Radenković: Dovoljno je da vidimo gde su hapšenja i SVE JE JASNO

(Espreso/Kurir.rs/ J. S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.