NOIN UBICA BIO "ZAVISTAN OD ZLOSTAVLJANJA": Ognjen mučio i druge devojke, evo kako ih je MAMIO da dođu
Noa Milivojev, Ognjen D., Foto: Privatna arhiva

strašno

NOIN UBICA BIO "ZAVISTAN OD ZLOSTAVLJANJA": Ognjen mučio i druge devojke, evo kako ih je MAMIO da dođu

Pre nego što je upoznao Nou sa kojom je bio u vezi skoro godinu dana, navodno, imao je kratkotrajne afere, a koristio je i usluge prostitutki

Objavljeno:

Ognjen D. (33) osumnjičeni za ubistvo Noe Milivojev (18) poznat je kao nasilnik u policijskim krugovima, a prema saznanjima "Blica" jedno vreme se lečio i u klinici "Laza Lazarević".

Operativna saznanja policije ukazuju da je Ognjen D. koji je osumnjičen da je brutalno ubio, a potom isekao delove tela svoje partnerke Noe i bacio ih u kante i kese i kiselinom pokušao da ih uništi, pre stravičnog zločina maltretirao je devojke sa kojima je bio u odnosu. Pre nego što je upoznao Nou sa kojom je bio u vezi skoro godinu dana, navodno, imao je kratkotrajne afere, a koristio je i usluge prostitutki.

Ognjen D.
Ognjen D.foto: Kurir / Privatna arhiva

- On je svaku devojku sa kojom je bio u bilo kakvom odnosu maltretirao. Imao je ozbiljne psihičke probleme i zavistan od toga da maltretira devojke. U komunikaciji sa devojkama preko telefona se predstavljao kao fin mladić, tako da one nisu ni posumnjale da će kada dodu kod njega kući biti brutalno maltretirane - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Prema njegovim recima, Ognjen D. se jedno vreme lečio i u "Lazi Lazareviću".

Podsetimo, Noa Milivojev, rodom iz Kovilja, je sa Ognjenom D. (33), bila u vezi nešto manje od godinu dana, a kobnog 17. juna kada joj se izgubio svaki trag i to u baš kada se uputila kod njega.

Noa Milivojev
Noa Milivojevfoto: Petar Aleksić/TikTok/Noa.diva

Nakon 18 dana potrage za nestalom, 5. jula je u stanu u centru Beograda pronađeno iskasapljeno telo Noe Milivojev. U stanu je uhapšen i Ognjen D. koji je navodno policajcima priznao šta je učinio, ali je dva dana kasnije na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu odlučio da se brani ćutanjem.

Prema naredbi o sprovođenju istrage sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao nacin ubio Nou Milivojev.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

- To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N.M, sa kojim je bio u emotivnoj vezi, došao kod njega u stan, osumnjičeni je ušao sa njim u verbalni i fizicki sukob, te ga je najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova. Potom je te delove tela rasporedio u vecu PVC kutiju, manje PVC bure, jedan manji balon za vodu i jednu PVC kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela pokojnog, odnosno svo njegovo tkivo i kosti i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove - navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Majka Noe Milivojev, potvrdila je da je Ognjen D. i ranije tukao njenu ćerku. - On je tukao moju Nou, čupao ju je za kosu. A ona je bila dete koje ne bi mrava zgazilo. Dobro dete, završila škole, nikom nikad naudila nije - rekla je majka ubijene Noe. Inače, kako je Kurir ranije pisao, osumnjičeni Ognjen D. na svoje ime ima čak tri firme, a jedna od njih se bavi pružanjem informatičkih usluga.

Bonus video:

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.