PEKAR (41) POKUŠAO DA SILUJE DEVOJČICU (13)! Nasrtao na nju u kolima i rekao joj: Bila sa mnom ili s dečkom, isto ti je!
Foto: Shutterstock

užas u sopotu

PEKAR (41) POKUŠAO DA SILUJE DEVOJČICU (13)! Nasrtao na nju u kolima i rekao joj: Bila sa mnom ili s dečkom, isto ti je!

On je iskoristio svog sina da namami devojčicu u kola, jer se njih dvoje poznaju i zajedno idu na treninge
Objavljeno: 11:28h

Dejana M. (41) iz Ralje, osumnjičen je da je u utorak uveče seksualno napastvovao devojčicu. Da zlo bude veće, osumnjičeni napasnik je školski drug devojčicinog oca, dok njegov sin sa žrtvom trenira karate.

Dejan M. je inače poznati meštanin Ralje, vlasnik pekare u centru varoši i odbornik u SO Sopot.

Porodica žrtve, međutim tvrdi da mu ovo nije prvi seksualni napad...

- U utorak uveče, on je posle treninga, ponudio devojčici da je odveze kući. Ona ga poznaje godinama i pristala je, ne sluteći ništa. Rade M. je međutim, posle nekoliko minuta, počeo da pipka devojčicu po butinama, telu, grudima.

RUTOVIĆ VIŠE NIJE OSUMNJIČEN: Preokret u istrazi ranjavanja Peconija!

Pokušao je i da je poljubi, uz reči: "Ljubio te ja ili dečko, isto je". Devojčica se branila i samo pukom srećom je izbegla najgore. Čim je izašla iz automobila, otrčala je kući, gde je majci ispričala sve što joj se desilo. Majka je devojčicu odmah odvezla u Hitnu pomoć, a potom je pozvala i policiju - kaže za "Blic" izvor upoznat sa istragom.

foto: Shutterstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.