NEMA ŠTA NIJE STRPAO U KAMION, A REKAO DA NEMA ŠTA DA PRIJAVI: Hitno su mu oduzeli SVE (FOTO)
Carina, Foto: Carina info

CARINA

NEMA ŠTA NIJE STRPAO U KAMION, A REKAO DA NEMA ŠTA DA PRIJAVI: Hitno su mu oduzeli SVE (FOTO)

Pomenuti prostor bio je prepun torbi i kutija

Objavljeno:

Carinici su 18. jula 2023. godine na Terminalu Kelebija, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja različite robe, čija je ukupna vrednost procenjena na preko 20.000 evra.

Prekršaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju za detaljan pregled izdvojen kamion stranih registarskih oznaka, koji je prema tranzitnoj dokumentaciji prevozio robu iz Danske ka Severnoj Makedoniji.

Carinici su prilikom kontrole u prostoru predviđenom za odlaganje alata, sa obe strane kamionske prikolice, kao i u kabini iznad ležaja, pronašli i veliku količinu sakrivene robe.

1 / 4 Foto: Carina info

Pomenuti prostor bio je prepun torbi i kutija u kojima se nalazila muška, ženska i dečja garderoba, sa etiketama poznatih robnih marki na sebi.

Pored odeće, u kabini i paletarnicima pronađeni su i mali kućni aparati, ručni alat, tepih, kućna dekoracija, šolje, čaše, sijalice, pakovanja različite kafe i druga nova roba.

Krijumčarena roba je u hitnom sudskom postupku oduzeta, a 26-godišnji vozač kamiona je novčano kažnjen zbog učinjenog prekršaja.

Bonus video:

05:22

EVO ŠTA JE SVE CARINA ZAPLENILA U PROTEKLOJ GODINI! Slobodan Tomić iz Uprave carina: Nalazili smo narkotike u PELENAMA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.