ALEKSANDAR IGRAO KARTE S PRIJATELJIMA, DRVO PALO NA NJEGA I UBILO GA: Jezivi detalji tragedije u Obrenovcu
Čoveka ubilo drvo u Zabranu, Foto: Gradska opština Obrenovac

STRAŠNO

ALEKSANDAR IGRAO KARTE S PRIJATELJIMA, DRVO PALO NA NJEGA I UBILO GA: Jezivi detalji tragedije u Obrenovcu

Nakon uviđaja, telo Aleksandra A. biće preneto na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije kojom bi trebalo da se utvrdi tačno vreme i uzrok smrti

Objavljeno:

Aleksandar A. (69) poginuo je danas na izletištu Zabran kod Obrenovca, kada je na njega palo drvo. Nesrećni muškarac igrao je karte sa prijateljima, kada mu je u jednom trenutku drvo palo pravo na glavu.

- Jadan čovek je podlegao povredama na mestu. Prijatelji su pokušali da mu pomognu, sklonili granu sa njega, ali mu nije bilo spasa - navodi izvor Informera i dodaje kako su prisutni odmah pozvali Hitnu pomoć, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

- Policajci iz Obrenovca, nakon nesreće, odmah su obezbedili deo plaže gde se dogodila tragedija i sve kupače udaljili na bezbednu udaljenost. Trenutno se ispituje kako je drvo palo na muškarca i da li eventualno ima nečije odgovornosti u tome - naglašava on.

Nakon uviđaja, telo Aleksandra A. biće preneto na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije kojom bi trebalo da se utvrdi tačno vreme i uzrok smrti.

Bonus video: Teška nesreća na Ibarskoj magistrali kod Lipovičke šume

00:11

Teška nesreća na Ibarskoj magistrali kod Lipovičke šume

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.