LEKARI PRUŽALI POMOĆ ČOVEKU KOJEG SU IZUJEDALE PČELE, PA JEDVA IZVUKLI ŽIVU GLAVU: Drama u Čačku
Hitna pomoć, Foto: Filip Plavčić, Ilustracija

NEOBIČAJN SLUČAJ

LEKARI PRUŽALI POMOĆ ČOVEKU KOJEG SU IZUJEDALE PČELE, PA JEDVA IZVUKLI ŽIVU GLAVU: Drama u Čačku

Iz Opšte bolnice u Čačku kažu da su zbrinuli pacijenta iz ovog događaja

Objavljeno:

Zbog ekstrenmo visokih temperatura lekari čačanske Hitne pomoći, ali i Urgentnog centra danas su imali pune ruke posla.

Međutim, danas su imali i neobičnu situaciju u kojoj su i lekari spašavali živu glavu. I sve to na terenu ukazujući pomoć pacijentu.

Naime lekari Hitne pomoći su po pozivu izašli na teren da ukažu pomoć Čačaninu koga je u svom dvorištu izujedao roj pčela. Međutim, kada su došli pčele su i njih napale i izjedale.

Pčele
Pčelefoto: filip plavčić

– Čovek je na telu imao više od 100 uboda, čekao je pomoć opkoljen rojem pčela. Kolega kaže da je haos nastao kada su pokušali da ga unesu u sanitet, tada su razjarene pčele počele i njih da jure i ujedaju – ispričao je jedan kolega čačanskih lekara. On navodi da je kompletna ekipa zajedno s pacijentom u Urgentni centar došla izujedana.

Iz Opšte bolnice u Čačku kažu da su zbrinuli pacijenta iz ovog događaja, i da je on dobrog opšteg stanja. Niko od lekara ni tehničara iz saniteta nije pregledan ni zbrinut kod njih.

– Pacijen koga su izujedale pčele je primljen u čačansku bolnicu i zbrinut je u službi dermatologije. Stabilnih je vitalnih parametara, svestan. Međutim, on će zbog dalje opservacije na tom odeljenju biti zadržan par dana – izjavio je dr Bojan Pavlović iz Urgentne službe.

Bonus video:

00:05

Pčele nagrnule na automobil u Mirijevu

(Espreso / Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.