OTKRIVENI DETALJI NEZAPAMĆENE PORODIČNE TRAGEDIJE KOD BOLJEVCA: Sin se razneo BOMBOM, otac ubio majku nakon toga?
Policija / Ilustracija, Foto: Dado Đilas

strašno!

OTKRIVENI DETALJI NEZAPAMĆENE PORODIČNE TRAGEDIJE KOD BOLJEVCA: Sin se razneo BOMBOM, otac ubio majku nakon toga?

Kako priča rođaka ove porodice, mesto u kojem se dogodila nezapamćena tragedija je selo sa manje od 200 duša

Objavljeno:

Nakon zločina u selu Dobro Polje kod Boljevca prošlo je nedelju dana, a u javnosti su se pojavile čak tri verzije potresne porodične tragedije u kojoj je život izgubio Denis P. (25), njegova majka Biljana J, dok se njegovom ocu Zlatomiru Zlatku P. (55) lekari bore za život. Tužilaštvo u Zaječaru se oglasilo i otkrilo šta se zapravo dogodilo tog kobnog dana.

Tog 5. jula dogodila se nezapamćena tragedija u selu Dobro Polje, kada se sin razneo bombom, a njegovi otac i majka su upucani. Zlatomir Zlatko P. je preživeo i on je sa teškim povredama odvezen u bolnicu, gde je i operisan.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru odmah je pokrenulo istragu kako bi se utvrdilo ko je koga ubio, a prema informacijama utvrđeno je da je sin prvo izvršio samoubistvo, a onda je njegov otac ubio svoju ženu i pokušao da izvrši samoubistvo.

- Tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv Z.P iz Dobrog Polja, zbog postojanja osnovane sumnje da je 5. jula ove godine, pucajući iz puške - karabina, lišio života svoju vanbračnu suprugu sada pokojnu B.J. Naredbom o sprovođenju istrage stavlja mu se na teret izvršenje krivičnog dela ubistvo. Događaju je prethodilo samoubistvo sada pokojnog D.P. iz Dobrog Polja, aktiviranjem ručne bombe - navode iz VJT Zaječar.

Otac
Otacfoto: Društvene mreže

Kako dodaju, u toku istrage tužilaštvo je odredilo i sprovodi sve neophodne dokazne radnje-ispitivanje svedoka, kao i nalaganje svih neophodnih veštačenja.

Kako priča rođaka ove porodice, mesto u kojem se dogodila nezapamćena tragedija je selo sa manje od 200 duša.

- Ovoliko zla mislim da nijedno selo ne pamti. Zlo među ljudima. Ja nosim crninu,kod nas je to običaj a srcem nikad necu prežaliti nikog - priča rođaka ove porodice.

U kuci su živeli Zlatko,njegova majka Veselinka, supruga Biljana i troje dece.

Kako pričaju poznanici ove porodice, njima je policija često dolazila na vrata, a Zlatko se bavio mnogim nezakonitim stvarima. Kako kažu, porodica je živela bez struje, u veoma teškim uslovima.

Kako navode rođaci, ovo je samo posledica dugogodišnjih poremećenih porodičnih odnosa. Tog dana sin Bojan se posvađao sa porodicom, jer je želeo da dovede svoju trudnu devojku da živi sa njima u kući.

- On je njima rekao: "Ja ću nju dovesti, pa makar se svi poubijali". I onda je stariji brat Denis aktivirao bombu i razneo se u kući - priča rođaka, koja tvrdi da su u kući u tom kobnom trenutku bili i Bojan i Zlatkova majka Veselinka.

Nakon toga, Zlatko je uzeo oružje.

- Nakon što se Denis razneo, Zlatko je ubio Bilju i pucao u sebe... - priča potresena žena.

Kako kažu poznanici, Zlatko je uzeo pušku i rekao je: "Šta će nam više životi kad nemamo sina" i pucao u Bilju pa u sebe.

Zlatko P. je primljen u bolnicu u veoma teškom stanju. On je nakon operacije u UKC Niš priključen na respirator. On je još uvek životno ugrožen.

- Hospitalizovan je na Klinici za anesteziju, u vrlo teškom stanju, sediran i priključen na aparat za veštačku ventilaciju. Trenutno hemodinamski stabilan, ali i dalje životno ugrožen - navodi izvor.

Ukoliko Zlatko P. preživi, on će krivično odgovarati za ubistvo supruge Biljane. Takođe, kao preživeli očevidac porodičnog zločina on može da otkrije nove detalje i pomogne nadležnim organima da se zločin u potpunosti rasvetli.

Podsetimo, nakon stravične tragedije u javnosti su se pojavile čak tri verzije ovog zločina i kako se on zapravo odigrao.

Naime, isprva je bilo reči o tome da je sin upucao majku i oca, pa se razneo bombom. Zatim, pojavila se verzija da je otac ubio majku i pokušao sebe, a kada je sin sve to video, uzeo je bombu i razneo se.

Na kraju, treća i konačna verzija je, da se prvo sin razneo bombom, a zatim je nakon toga otac uzeo pušku - upucao suprugu, a onda i sebe. Ovo se ispostavilo kao istina i zapravo zvanična informacija o tome šta se dogodilo, što je potvrdilo i Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

Bonus video:

01:08

PUCAO, PA TRČAO KROZ DVORIŠTE I VIKAO UBIO SAM BRATA! Ubistvo dečaka (12) kod Mladenovca: Sve je počelo svađom oko bazena

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.