OGROMNA TUGA U SRBIJI: Meštani o MLADIĆU (17) koji se UTOPIO u Kolubari, scena koju prepričavaju LEDI KRV
Ronioci / ilustracija, Foto: Ana Paunković

tuga

OGROMNA TUGA U SRBIJI: Meštani o MLADIĆU (17) koji se UTOPIO u Kolubari, scena koju prepričavaju LEDI KRV

Porodica je mesecima unazad organizovala njegovo punoletstvo

Objavljeno:

"Trebao je da slavi punoletstvo u oktobru, a sada ga više nema. Uvek je bio nasmejan, pozitivan, pomogao je svojoj porodici. Ugašen je još jedan mladi život, velika tragedija"

Ovim rečima za "Blic" meštani iz lajkovačkog sela Nepričava u kojem je živeo S. J. (17) koji se sinoć utopio u reci Kolubari.

Prema rečima meštana, Srđan je ceo dan proveo na kupanju u Kolubari sa prijateljima.

- Deo gde su se mladići kupali je plitak. Međutim, ko zna šta se tu desilo. Sudbina, nema drugog objašnjenja. Počeo je da udara rukama u reku i da se davi, ali dok su njegovi prijatelji to videli bilo je kasno. Ušli su u vodu kako bi mu pomogli, ali nažalost ništa nije moglo da se uradi - priča sagovornik "Blica.

Kako dalje navodi, porodica je mesecima unazad organizovala njegovo punoletstvo.

- Otac mu je iznenada umro pre četiri godine od srca. Bio je mlad čovek, ali eto uspeli su da nastave dalje. S. ima i dve godine stariju sestru koja studira saobraćajni. Jadna devojka ostala bez muške figure, nema više ni oca, a ni brata. S. je bio poslušan i vredan, radio je sve po kući, pomagao majci. Dete za primer. Umesto punoletstva, organizovali su sahranu - dodaje naš sagovornik.

Mladić koji se utopio
Mladić koji se utopiofoto: Društvene mreže

Ističe i da je S. danas sahranjen, te da je majka odbila obdukciju.

- Majka nije htela obdukciju jer kako kaže, svakako ne može da ga vrati. Ona je u baš lošem stanju, ne može da dođe sebi od tuge za detetom - kaže ona.

Mesto gde je nastradao popularno među mladima

Kako kaže, mesto na kojem je tinejdžer izgubio život jako je popularno među mladima.

- Mladi stalno odlaze na Kolubaru, tamo ima dosta vikendica. Odlaze na kupanje, druženje, ali da ja znam skoro se nije desila ovakva tragedija - navodi naša sagovornica.

Podsetimo, tinejdžer iz lajkovačkog sela Nepričava S. J. sinoć se utopio u reci Kolubari, potvrđeno je “Blicu” iz više izvora.

Do utapanja mladića došlo je u blizini starog železničkog mosta na Kolubari u Lajkovcu, oko 19 časova. Po nezvaničnim informacijama, S. J. je sa društvom sinoć bio na proslavi rođendana prijatelja koji je organizovan na obali Kolubare, kada je u jednom trenutku ušao u reku.

Njegovo telo je pronađeno u blizini mesta na Kolubari, nedaleko od mesta na kojem je poslednji put viđen, a ekipa hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt utapanjem.

Bonus video:

01:42

Kako izbeći tragediju na plivanju?

(Espreso / Blic, Iva Ogarević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.