OSUMNJIČENI ZA UBISTVO NAVIJAČA U ZEMUNU KORISTILI ŠTEK STANOVE: U jednom pronađen KLJUČNI DOKAZ
Likvidiran Milan Jorović, Foto: Društvene mreže

ISTRAGA

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO NAVIJAČA U ZEMUNU KORISTILI ŠTEK STANOVE: U jednom pronađen KLJUČNI DOKAZ

Oni će danas biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu

Objavljeno:

G. M. (26), D. K. (27), I.G. (33) i Z.J. (26) koji se sumnjiče da su izvršili krivično delo teško ubistvo navijača Milana Jorovića (30), 21. juna ove godine u Zemunu dok su pripremali likvidacuju i nakon nje koristili su nekoliko "štek" stanova u Beogradu, saznaje "Telegraf.rs".

Prema našim informacijama, u jednom od njih nađene su motociklističe rukavice koje je, navodno, nosio I.G. koji je bio maskiran u "dostavljača hrane". On se tereti da je u Jorović ispalio 9 hitaca u grudi i stomak, a zatim prišao i overio ga.

Kako je "Telegraf.rs" objavio, I.G. je žrtvu pratio od teretane u kojoj je trenirao. Prema rečima našeg izvora, osumnjičeni je imao odličnu logistiku. Sumnja se čak da je mesecima ubistvo planirano.

Milan Jorović
foto: Nemanja Nikolić

- Milan je bio za volanom "mercedes", a njegov dželat na motoru maskiran kao dostavljač hrane. On ga je sačekao da izađe iz kola, pa u njega sa pet metara razdaljine ispalio 9 hitaca, a zatim prišao i "overio ga". "Dostavljač" je pobegao na motoru, a sumnja se da je greškom skrenuo u perionicu gde ga je ponova kamera snimila- kaže naš izvor blizak istrazi.

Inače, tablice koje su bile na motoru "dostavljača" su kradene.

Oni će danas biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu .

Bonus video:

01:08

PUCAO, PA TRČAO KROZ DVORIŠTE I VIKAO UBIO SAM BRATA! Ubistvo dečaka (12) kod Mladenovca: Sve je počelo svađom oko bazena

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.