Da naš zakon sabira kazne dobio bi 55 godina zatvora! Silovao je i ubio devojčicu (3), a sramotno je koliko će robijati! (FOTO)
Foto: Kurir.rs

konačno kazna za ubicu

Da naš zakon sabira kazne dobio bi 55 godina zatvora! Silovao je i ubio devojčicu (3), a sramotno je koliko će robijati! (FOTO)

Više tužilaštvo u Zaječaru zatražilo je za Vladicu Rajkovića maksimalnu kaznu od 40 godina zbog ubistva trogodišnje Anđeline Stefanović i dodatnih 15 zbog silovanja
Objavljeno:

Više tužilaštvo u Zaječaru zatražilo je za Vladicu Rajkovića maksimalnu kaznu od 40 godina zbog ubistva trogodišnje Anđeline Stefanović i dodatnih 15 zbog silovanja.

Objavljivanje presude zakazano je za 4. april u 13 časova navedeno je u saopštenju Fondacije Tijane Jurić, najavljujući da će slučaj ispratiti do kraja, a zatim javno zahtevati da se uvede kazna doživotnog zatvora.

Takođe, tužilac je zahtevao da se izrekne dodatnih deset godina zatvorske kazne za ubistvo Dragane Stefanović koje je izvršio nekoliko godina ranije.

Po našem zakonu je međutim, moguće da sud izrekne jedinstvenu kaznu od ukupno 40 godina zatvora za sva krivična dela, jer naše pravo ne poznaje "sabiranje kazni".

Sa druge stane, branilac Rajkovića je u završnoj reči naveo kako je njegovom zastupniku bila smanjena uračunljivost jer je bio pod dejstvom alkohola, te je zatražio ublaženje zatvorske kazne.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.