UBICA NOE MILIVOJEV IMA ČAK 3 FIRME NA SVOJE IME: Otkriveno čime se bavi i šta ima od škole
Čime se bavi ubica Noe Milivojev, Foto: TikTok/Kurir

DETALJI IZ ŽIVOTA

UBICA NOE MILIVOJEV IMA ČAK 3 FIRME NA SVOJE IME: Otkriveno čime se bavi i šta ima od škole

O. D. je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

Objavljeno:

Osumnjičeni O. D. (33) za koga se sumnja da je na svirep način ubio svoju devojku Nou Milivojev (18), po zanimanju je IT stručnjak, otkriva Kurir.

Prema saznanjima, O. D. je vlasnik čak tri firme za programiranje.

- Završio je za elektrotehničara telekomunikacija. Ima vrlo dobra primanja s obzirom na to da drži firme za programiranje - kaže izvor.

Inače, O. D. je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je iskoristio svoje pravo da se brani ćutanjem. Tužilac je predložio da mu se odredi pritvor.

Ubica Noe Milivojev
Ubica Noe Milivojevfoto: Kurir / Privatna arhiva

O. D., kako smo pisali, pre nekoliko godina imao je saobraćajnu nesreću u kojoj su mu teško povređene noge i zbog toga koristi štaku.

- On je pre nekoliko godina imao saobraćajnu nezgodu, u kojoj su mu povređene noge. Nikada se nije u potpunosti oporavio. Mišići na nogama su mu atrofirali zbog čega je morao da hoda uz pomoć štaka - kazao je izvor.

Komšije iz zgrade u kojoj se dogodio zločin su u šoku posle saznanja o svirepom ubistvu devojke. Oni su za Kurir rekli da je osumnjičeni uvek delovao kao psihopata i da su se razni ljudi tuda provlačili.

- Deo gde je i njegov stan se uglavnom iznajmljuje kao stan na dan, ali je on tu dugo bio. Nju smo zapazili više puta uglavnom je istrčavala iz zgrade ili dolazila kasno - kaže nam jedna komšinica.

Prema rečima komšija iz naselja Šangaj kod Novog Sada Noa je i dok je živela neko vreme sa babom i dedom lepo se oblačila i išla na autobus za Beograd.

- Imala je posebno društvo, takvo društvo koje je ona preferirala nije mogla ovde naći, vređali su je i niko se nije družio s njom. Kikice je stalno nosila i kratke majičice, a videle su joj se i grudi. Ona ovde nikog nije imala za druženje, ali je bila kulturna svima se javljala.

Bonus video:

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.